Opbyg trailere

I BESKO lever vi af at levere branchens bedste løsninger til traileropbygning, og vi har ikke mindst ekspertisen til at matche dine behov med din nye trailer.

Vi fører et bredt udvalg af komponenter og systemer, og i vores omfattende katalog finder du blandt andet:

 • Aksler
 • Affjedringssystemer
 • Belysning
 • Bremseteknologi
 • Elektrisk udrustning
 • Hydraulik
 • Låsesystemer
 • Opbygningsteknik
 • Telematik
 • Trykluft
 • Og meget, meget andet

 

Fællesnævneren for vores produkter er et knivskarpt fokus på kvalitet og driftssikkerhed.

Vigtigst af alt er vi leveringsdygtige i viden om branche, produkter og løsninger. Traileropbygning er en kompleks størrelse, og der er mange bevægelige dele, som skal passe sammen. Derfor tilbyder vi altid en individuel rådgivning til vores kunder, og vi skræddersyr vores traileropbygning til lige netop dit behov.

Vi tilbyder også lastvognsopbygning, som vi naturligvis også kan tænke ind i relation til din trailer.

Lastvognstraileropbygning

Vi har opbygningsdele til alle former for trailere – presenningstrailere, fast-opbygninger og box-trailere. Til chassiset tilbyder vi også de gængse opbygningskomponenter og dele. Programmet omfatter underkøringsværn og -kofangere, støtteben, skærme, stænkklapper, værktøjskasser, stiger og brandslukningsudstyr med mere.

Vi er en del af BPW Gruppen, som er blandt Europas førende producenter af en af lang række løsninger til lastvogne og -trailere. Derudover forhandler vi også anerkendte mærker inden for drejekranse, trækstænger, støtteben og traverser. Fællesnævneren for vores dele og løsninger er en kompromisløs tilgang til materialernes kvalitet.

Har du udfordringer med din eksisterende trailer, fører vi også alt i trailerreservedele og trailertilbehør.

Lastvognstrailer
Personvognstrailer

Personvognstraileropbygning

Hos BESKO har vi også stor erfaring og ekspertise inden for tilbehør, udstyr og sliddele til personvognsanhængere – eksempelvis fritids- og erhvervs-trailere, auto- og maskintransportere, bådtrailere, hestetrailere og campingvogne med mere.

En stor del af dette produktsortiment bliver markedsført under vores eget, registrerede varemærke Forzaline®.

Vi fører et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, dels fra nogle af Europa’s førende producenter og dels fra Forzalines egen produktion. Ved hele tiden at udvikle og tilpasse vores produktsortiment efter markedets behov sikrer vi, at Forzaline altid er en seriøs samhandelspartner.

Vi har et stærkt OEM-program inden for belysning, ramper, presenninger og tilbehør. Dette er produkter, som indgår i vores standardprogram – hvor der selvfølgelig stadigvæk også er mulighed for individuelt tilpassede løsninger efter dit behov.

Kontakt os – vi sidder klar til at hjælpe dig videre

Vores dygtige medarbejderteam har den rette knowhow til at hjælpe dig i mål med din næste traileropbygning.

Kontakt os på mail eller telefon, hvis vi skal få dig godt kørende.

Vi ser frem til at løse dine udfordringer.

Ansættelse-hos-Besko