Over 30 års erfaring

Hos BESKO har vi over 30 års erfaring inden for reservedele til transportbranchen. Hos os os får du en professionel betjening, og den rigtige reservedel til en fornuftig pris.

Siden 1987 har BESKO opbygget kompetencer og erfaringer, så vi er mere end godt klædt på til at servicere transportbranchen. BESKO er i dag en del af BPW gruppen, som er Europas førende producent af aksler til påhængskøretøjer. Det er vi stolte af, da BPW er en virksomhed, der står inde for høj kvalitet og innovation.

Vi vil gerne give dig det bedste

De bedste produkter, den bedste rådgivning samt den bedste service. I vores 7 afdelinger finder du dygtige medarbejdere, de sidder klar til at hjælpe dig og er kun et telefonopkald væk. Det samme gør vores Teknisk Support team, de kan hjælpe dig med diverse tekniske spørgsmål, og har ligeledes en masse hands-on erfaring inde for branchen.

Alt i opbygning, reservedele og tilbehør til lastbiler, trailere og busser

Fleksibilitet og kundetilpassede løsninger er nogle af de nøgleord, der danner grundlaget for at kunne tilbyde vores kunder de mest optimale løsninger. Vores medarbejderteam har mange års erfaring og stort branchekendskab til de særlige forhold, der gælder indenfor den tunge transportsektor.

Vi stræber hver dag efter at leve op til vores målsætning om at tilbyde kunden en professionel betjening, samt levere de rigtige produkter til det rette sted når det skal bruges.

I vores afdelinger lagerføres stort set alt inden for reservedele og tilbehør til tunge køretøjer.

BESKO Akademi

I 2018 byggede vi BESKO Akademi i Kolding, som i dag er kendt som Branchens Hus. Her har vi samlet diverse kurser til den tunge sektor.

I samarbejde med akademiets egne undervisere, står branchens systemleverandører klar til at dele ud af deres viden. Undervisningsmaterialet er udarbejdet sammen med producenten af systemet som f.eks. BOSCH, WABCO, Dhollandia etc. Det betyder, at der undervises ud fra den absolut nyeste produktviden og teknik – altid med en stor passion for den tunge trafik.

Men hvorfor skal du vælge et kursus hos BESKO Akademi?

Vi har fokus på praktikken, og vores kurser består af 70 % praktik og 30 % teori. Samtidig er de fleste af vores kurser 1 dagskurser, så undgår du at skulle undvære dine medarbejdere i flere dage af gangen.

Læs mere om BESKO Akademi.

7 afdelinger i et landsdækkende butiksnetværk

Teknisk Support er klar til at hjælpe dig

Mere end 260.000 varepluk om året

Mere end 45.000 varenumre - heraf ca. 20.000 på lager

Mere end 350 samarbejdspartnere

Systemplancher

Se dem her

En del af BPW Gruppen

Læs mere

Er jeres tekniske viden up-to-date?

BESKO AKADEMI udbyder et bredt program af tekniske kurser i den tunge transportsektor