Trailertilbehør

BESKO er blandt markedets absolut førende, når det kommer til trailertilbehør.

Vi fører et meget bredt udvalg fra de bedste producenter, og vi står i dén grad inde for kvaliteten af de produkter, vi forhandler. Når du handler med os, rådgiver vi dig altid loyalt i forhold dine behov – og vi skræddersyr altid løsninger, som vi ved virker. Også når hverdagens slid og kilometer sætter ind.

Vi opdaterer vores katalog løbende, og du finder altid det nyeste og bedste tilbehør til din trailer – og altid til priser, du kan regne med. Hydraulik, trykluft, surring, lys, låse og holdere til reservehjul – og alt derimellem. Vi har det hele – og vi hjælper dig gerne i mål med din udfordring.

Du kan kigge forbi vores webshop på egen hånd, hvis du ved, hvad du mangler, og du er altid mere end velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du ønsker rådgivning til dit køb. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at holde din forretning på hjul kørende.

Vi har det, du mangler

Vi kender transportbranchen indgående, og vi ved, hvilke krav der stilles til produkter, som skal bruges i den tunge logistik. Vi har været en nær ven af vognmændene siden 1987, og vi har en række dybt specialiserede medarbejdere med et produkt- og branchekendskab, som få på markedet kan måle sig med.

Derfor er vi ofte den foretrukne partner, når branchen skal bruge en partner til såvel trailer- som lastvognstilbehør.

BESKO har syv afdelinger – alle beliggende i landets logistiske knudepunkter – og her har du altid mulighed for at få kompetent, personlig betjening, inden du køber lastbiltrailertilbehør. Skulle der opstå vanskeligheder, når du har fået varen, har vi et knivskarpt teknisk supportteam, der sidder klar til at hjælpe dig godt i mål.

Har du behov for trailerreservedele, akut eller planlagt, kan vi også hurtigt hjælpe dig på hjul igen. Vi ved, hvor vigtig tiden er, når pengene skal tjenes på transport, og derfor er vi lagerførende i alle de gængse reservedele, så leveringstider ikke skal ligge dig på sinde.

Det er ikke kun produkter til lastbiler og trailere, vi lever af. Vi er også eksperter i værkstedsdrift, og vi leverer værktøj, udstyr, tilbehør og ikke mindst rådgivning fra øverste hylde til lastvogns-, bus- og trailerværksteder i hele landet.

Trailerreservedele

En kvalitet, der kan tåle livet på landevejen

I BESKO har vi ligget forrest i vores felt i årtier, og vi er overbeviste om, at vores kompromisløse fokus på kvalitet har en stor andel i vores succes. Vi udvælger nemlig vores produkter meget nøje, og vi forhandler kun varer, vi kan stå inde for.

Derfor kan du regne med, at vores surringsbånd og lastsikring lever op til sikkerhedskravene. At vores stænklapper skærmer undervognen – og ikke mindst medtrafikanternes forruder – i årevis. At vores BPW-støtteben bliver ved og ved med at bevare jordforbindelsen – også uden at håndsvingene går i selvsving.

Tilværelsen i den tunge del af logistikbranchen kræver meget af produktkvaliteten – og de krav stiller vi.

Et varekatalog med viden bag

Vi lever i høj grad af specialiseret viden. Vores egen og vores leverandørers, først og fremmest, men siden 2018 er vi begyndt at dele ud af vores viden i kurser på BESKO Akademi. Vi ved nemlig, hvor stærkt det går med udviklingen inden for produkter til den tunge del af logistikbranchen, og derfor fandt vi det oplagt at invitere lastvognsmekanikere ind til at komme i dybden med nogle af vores populæreste løsninger.

Kurserne bliver drevet af akademiets egne undervisere og eksterne eksperter fra vores leverandører, og som deltager kan du være sikker på at gå herfra med den nyeste viden. Kurserne er både opbygget efter teori og praktik – men typisk ligger overvægten klart på det praktiske.

 

En del af BPW Gruppen

Vi har været en del af BPW Gruppen i mere end 25 år, og det har enormt mange fordele for både os og dig som kunde. Med BPW i ryggen har vi nemlig adgang til et ekstremt stærkt netværk af varer og viden. I BESKO kan vi derfor også tilbyde de samme garantier, services og løsninger, som BPW kan.

BPW’s produkter er fra øverste hylde, og der kommer hele tiden nye, banebrydende produkter til. BPW Gruppen har eksisteret i mere end 125 år, og den tyske virksomhed har et enormt flair for innovation – og et benhårdt fokus på kvalitet.

Ansættelse-hos-Besko

Kontakt os, når du mangler tilbehør til din trailer

Vi ved bedre end nogen andre, at logistikløsninger er komplekse – og at vores varekatalog er stort. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig godt på vej, når du mangler tilbehør til din lastbiltrailer.

Vores rådgivning er altid individuel, og den baserer sig altid på dine konkrete behov. Kontakt os på mail eller telefon, hvis vi også skal skræddersy en løsning til dig.