Diagnoseudstyr

I BESKO er vi leveringsdygtige i nogle af markedets bedste diagnose- og supportløsninger, og vi skræddersyr altid vores salg, så du er sikret en løsning, som er helt og aldeles afstemt til dine behov.

Vi tilbyder også muligheden for at lease dit diagnoseudstyr på fordelagtige vilkår, hvis du er mere til en sådan løsning.

Vi ved, hvad du mangler

Vi har et indgående kendskab til både brancher og produkter, og vi fører en bred vifte af diagnoseudstyr fra markedets førende leverandører. Vi sidder med en stærk, faglig viden, og vi har da også status som udbyder af officiel hotline-support på Bosch og WabcoWürth testere i den tunge transportsektor.

Vi har med andre ord det rette udvalg og den nødvendige viden, og derfor kan vi altid matche dine behov med det helt rette diagnoseværktøj. Vi kommer gerne ud til jeres værksted og giver en demonstration af det seneste inden for diagnoseudstyr.

Diagnoseudstyr hos BESKO

Få de rette forudsætninger

Vi hjælper gerne til, at du får alt ud af dit diagnoseudstyr, og vi tilbyder både support og rådgivning før og efter salget. Vi har også vores BESKO Akademi, hvor vi løbende udbyder kurser i blandt andet diagnoseværktøj.

Her kan mekanikere få en praktisk og teoretisk indføring i produktets egenskaber og muligheder – og helt praktiske detaljer om ledningsdiagrammer og serviceskemaer. Kurserne tager typisk en dag, og der er en egenbetaling i den rimelige ende.

 

Brug BESKO, når du skal bruge diagnoseudstyr

Vores dygtige medarbejderteam har mange års erfaring og et indgående kendskab til både branche og produkter – og de deler gerne ud af deres viden. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til diagnoseværktøj – eller andet lastbilrelevant, for den sags skyld.

Vi sidder klar ved mail og telefon til at hjælpe dig videre.