Førerhuse

I BESKO forhandler vi alt til lastbiler, næsten da, og vi har også en meget stærk produkt-palette, når det kommer til førerhus og forvogn til din lastbil. Det meste, vi tilbyder på feltet, handler om skærme og belysning. Her har vi nemlig fornøjelsen af to danske søsterselskaber fra BPW Gruppen med brancheførende produkter; nemlig HBN Teknik og ERMAX.

HBN Teknik har i tæt på 50 år leveret løsninger til den tunge ende af transportsektoren – og i de seneste 40 år har fokus ligget på plast og kompositmaterialer. Det har medført et væld af innovative produkter – og ikke mindst en serie af skærme, som langt overstiger alt andet, når vi kigger på både pris og kvalitet.

Eksempelvis stænklapperne i henholdvis Istoflex- og Greenflex-serierne, som begge tilbyder ekstreme tolerancer i forhold til slid, temperaturer og UV-påvirkning. Hvor Istoflex-produkterne nærmest er uforgængelige, er Greenflex-produkterne det mere miljøvenlige bud – dog også med en enorm slidstyrke.

ERMAX har siden 1948 kastet lys over logistikbranchen, og også her er der tale om produkter og løsninger i en ekstremt høj kvalitet. ERMAX leverer arbejdslys, advarselslys, markeringslys og alt det andet, du kunne have brug for i forbindelse med dit førerhus – inklusive kabelsystemer. Produkterne er skabt med let installation for øje, og de er i dén grad testet og godkendt til tilværelsen på vejene.

Vi kender sortimenterne indgående, og vi hjælper dig gerne i mål med dine behov.

Kaffe, kameraer og kølebokse til din lastbilkabine

Vores sortiment til førerhuset består ikke af arbejdslys og stænklapper alene, og på vores webshop finder du en lang række produkter, som hæver komforten eller øger sikkerheden i dit kørende kontor.

Kamerasystemer, der eliminerer de blinde vinkler ved svære bakkeopgaver. Fartskrivere og ruller til det nødvendige papirarbejde. Sikkerhedsudstyr, førstehjælpskasser og brandslukkere – for en god ordens skyld.

Endelig har vi også, hvad du har brug for af mikrobølgeovne, kaffemaskiner og kølebokse til kabinen, så du ikke er afhængig af rastepladsernes forplejning.

Førerhus til lastbil

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt vores dygtige medarbejdere, hvis du mangler noget til førerhuset. Vi har årtiers erfaring med – og indgående kendskab til – branchens produkter og producenter.