Det rigtige belysningssystem til dit køretøj

Vi tilbyder dig en komplet og optimalt koordineret produkt til opbygningen af dit køretøj.

ERMAX er den rigtige partner, når det drejer sig om forståelse for og opfyldelse af dine behov inden for belysning. Det gælder f.eks. baglygter, advarselslamper, sidemarkeringslygter eller arbejdslygter – i dag som glødelampe-, LED- og hybridteknologi. ERMAX leverer også et bredt program inden for belysning, forbindelsesbokse og kabelsystemer til tunge køretøjer, personvognstrailer og landbrugsmaskiner.

Disse belysningskomponenter tilbydes inden for komplette løsningskoncepter med ADR godkendte kabler og – om ønsket – samlebokse og monteringshardware. Alle kabelsæt er konfigureret med mange valgmuligheder for at sikre den bedste, livslange serviceevne.

Tryk her og læs mere om ERMAX.

Kvalitetsskærme fra HBN

HBN-Teknik A/S er en af de førende udviklere og producenter af skærme til transportbranchen.
HBN-Teknik er kendt for deres mange års erfaring og høje kvalitet. Derfor er vi også stolte af, at forhandle deres produkter. HBN-Teknik udvikler hele tiden deres produkter, så de kan møde deres kunders behov.

Gode produkter og løsninger er mere end bare summen af dets dele. Hver komponent skal arbejde perfekt sammen for at opnå den ønskede ydelse og økonomi.

HBN-Tekniks fl eksible design og brede sortiment af produkter giver dig mulighed for at skræddersy din løsning til et perfekt match med dine konstruktions- og monteringsprocesser. Og selvfølgelig kan du være sikker på den normale HBN-kvalitet og fremragende værdi for pengene.

Tryk her og læs mere om HBN

Se videoen om ERMAX TM10 nedenfor

Se videoen om ERMAX TM11 LED nedenfor