BPW AirLight ll – der findes ikke noget lettere

Med sit smarte design og korte installationstider er Airlight II et gennemtænkt og omkostningseffektivt produkt til dig og dine køretøjer.
Ud over at du sparer vægt, sparer du også på brændstofsforbruget og CO2.

Det lette og robuste køreudstyr er perfekt til til 9-12 T-serien: hvad enten det er den lette version til tank- og silo-køretøjer eller lastvogne og mega-trailere.
Ved at nedbringe vægten, bliver køretøjet mere omkostningseffektivitet, uden at du går på kompromis med bæreevnen. Airlight II er den ideelle løsning til ethvert behov.

Airlight II luftaffjedring er løbende optimeret i de seneste år. Dette har ført til realiseringen af ​​mange forbedringer sammen med en større udvidelse af de mulige applikationer.
Samtidig med at BPW arbejder videre med, at optimere deres produkter, sørger de for, at alle eksisterende applikationssager stadig blev understøttet.

Du får flere fordele med AirLight ll

BPW har udviklet to innovative lette komponenter på basis af det modulære BPW Airlight II-system, der hjælper med at reducere vægten af det allerede lette BPW Airlight II-køreudstyr endnu mere – uden at gå på kompromis med stabilitet eller holdbarhed.

  • Øget bæreevne
  • Lavere brændstofforbrug
  • Mere behagelig kørsel takket være den lavere fjedrede masse
  • Større fleksibilitet i produktionen
  • En lavere vægt

Læs mere om Airlight ll på BPW.de

BPW AirLight ll

Nem at montere

Med Airlight II får du et design, der gør det hurtigt og nemt at installere og servicere.

Robust

Uanset om det er til on-road- eller off-road-brug, så lever Airlight ll op til det de lover lige meget om de benyttes i trailere, megatrailere eller low-loadere.

Vægtoptimering

Du sparer vægt med Airlight II, hvilket betyder at du kan have mere nyttelast. Derudover har du muligheden for yderligere at reducere vægten ved også at bruge LightTube eller aluminiumnavet.