BESKO, en del af BPW-Gruppen

BESKO er ejet af BPW Bergische Achsen Wiehl Kommanditgesellschaft, som er Europas førende fabrikant af aksler til påhængskøretøjer, en virksomhed der står for høj kvalitet og innovation.

BPW Gruppen forsker, udvikler og producerer til alt hvad der bevæger sig i hele verden. Som partner af køretøjsoperatører og bilproducenter med 120 års erfaring tænker vi på transport og logistik som helhed – også ud over det. Vores mål er at gøre transport- og logistikprocesser mere effektive, have en højere sikkerhed og være mere forudsigelige for vores kunder på lang sigt.

Læs mere på BPW Group website www.wethinktransport.com

BPW Aftermarket Group – et europæisk net af reservedelsforhandlere

Vi er en del af BPW Aftermarket Group, din reservedelsleverandør. Med vores brede produktsortiment til lastbiler og trailere, hjælper vi dig med, at holde din flåde kørende.

Vi tilbyder:

  • Leveringssikkerhed
  • Bredt produktsortiment
  • Høj kvalitet
  • Nærhed – vi kender dine behov og er lige i nærheden
  • Rådgivning og support

Vi er mere end et netværk af reservedelsforhandlere
BPW Gruppen ser sig selv som en international mobilitetspartner for flådeejere. Vores mål er at supportere flådeejere og deres forretning.

Derfor indeholder de services som BPW Gruppen tilbyder, omfattende garanti-service, servicekontrakter, et bredt netværk af servicepartnere og telematik-løsninger.
Hvad der dog også sikrer mobilitet, er en velfungerende vedligeholdelses- og reparationsproces.

Bredt produktsortiment

Med vores brede produktsortiment kan vi hjælpe dig med at finde den reservedel, som du ønsker.

Som en del af BPW Aftermarket Group tilbyder vi ikke kun originale reservedele fra BPW Gruppens brands, men også de reservedele, der er nødvendige og vigtige til reparation og vedligeholdelse af erhvervskøretøjer

Vi leverer pålidelige og holdbare produkter

Det specielle ved BPW Aftermarket Group er, at handel og produktion går hånd i hånd.

BPW Gruppens selskaber ved, fra deres egen erfaring som producent, hvad der er nødvendigt, for at kunne producere pålidelige og langtidsholdbare reservedele, kræver vi også den højeste kvalitet, når vi køber ind.

Rådgivning og support

Vi ser os som din partner, der kan hjælpe dig i en travl hverdag.

Vi tilbyder support undervejs i diagnosticeringen, men også når det drejer sig om identifikation af reservedele, så du er sikker på, at du får de rigtige dele til køretøjet.