BPW-produkter

BPW’s karakteristiske logo er et kvalitetsstempel, og virksomheden er blandt verdens absolut førende, når det kommer til akselsystemer til den tunge transport.

Produktkataloget er dog vokset markant, siden første aksel løb af båndet i 1898, og i dag leverer BPW reservedele, skivebremser, sikkerhedssystemer, dæktryksovervågning og alt herimellem.

BPW’s fokus ligger på produkter, der sparer penge og energi, giver bedre komfort og ikke mindst højner sikkerheden på vejene. Fællesnævneren for det brede sortiment er en kompromisløs tilgang til kvaliteten.

Besko Akademi

BESKO – en del af BPW Gruppen

Vi har i mere end 25 år været en del af BPW Gruppen, og det betyder, at vi har et ekstremt stærkt netværk i ryggen. Derfor kan vi også tilbyde de omfattende garanti-services, servicekontrakter og telematik-løsninger, som BPW kan tilbyde sine kunder.

Det betyder også, at vores kendskab til BPW’s produkter er meget indgående, ligesom vi kan trække på den store viden, som virksomheden har opbygget i de seneste mere end 125 år.

Vi kan dog stadig frit forhandle konkurrerende mærker, og det eneste, vi er forpligtet til, er at levere den løsning til dit behov. Eksempelvis har vi et stort udvalg af reservedele til både trailere og lastvogne fra en lang række førende leverandører.

Produkter med installation for øje

Det er lykkedes BPW at levere produkter og løsninger, som er meget installationsvenlige – uden at det koster på kvalitet og levetid. Mange sliddele kan skiftes, uden at alt skal skilles ad, og systemerne er i det hele taget designet med henblik på at minimere mekanikertimerne.

Dét, sammenlagt med energibesparelser og produkternes lange levetid, gør virkelig BPW’s produkter attraktive blandt vognmændene.

BPW AirLight ll
BPW ECO Disc

Innovation i højsædet

BPW er ekstremt stærk i innovation og produktudvikling, og innovationspriser finder ofte vej til den tyske virksomhed. Der sidder dog også en flok på 80 forskere og ingeniører og arbejder på, at BPW’s produkter hele tiden bliver bedre. På én gang lettere og mere robuste. Mere energibesparende og bedre for sikkerheden. BPW er med til at rykke barren i branchen konstant.

Systemer, der konstant overvåger dæktryk og surring er nogle af de aktuelle produkter, som giver en ekstra sikkerhed for chauffører og ikke mindst medtrafikanter.

I mange år har digitalisering af alt fra BPW’s trailerreservedele til komplette løsninger stået højt på dagsordenen, og vi kommer til at se en del til virksomhedens innovative side i de kommende år, når elektrificeringen for alvor ruller sig ud.

BPW ECO Disc TS2

BPW ECO Dics TS2 er bare én af de kendte produkter fra BPW.

Her får du en skivebremse der er udviklet efter den nyeste teknologi og har en lang levetid.

Læs mere her

BPW AirLight ll

Med sit smarte design og korte installationstider er Airlight II et gennemtænkt og omkostningseffektivt produkt til dig og dine køretøjer.

Læs mere her

Active Reverse Control

Nu kan du benytte dig af alle fordelene ved den selvstyrende aksel – selv når du bakker.
Med Active Reverse Control forøger du dine køretøjers smidighed og manøvredygtighed, når du bakker, og reducer slid på dine dæk.

Læs mere her

BPW Airsave

AirSave kan hjælpe dig, så du kører med korrekt dæktryk. AirSave er et proaktivt dæk reguleringssystem, der kan pumpe luft direkte ind i dækket.

Læs mere her

BPW iGurt

Et smart system, der viser spændingen under stramning, hvilket gør det let at fastgøre surringsbåndene korrekt.

Læs mere her

BPW AirSave

Om BPW Gruppen

BPW, eller Bergische Patentachsenfabrik Wiehl, har siden 1898 produceret aksler og udstyr til den tunge del af transportsektoren – og de har altid ligget forrest i deres felt. Ingeniørkunst og pionerarbejde inden for kuglelejer, aksler og bremseskiver har gjort BPW til et foretrukket valg i branche, hvor driftssikkerhed og marginaler i den grad kan ses på bundlinjen.

Brug BESKO, når du skal bruge BPW-produkter

Vi har et indgående produkt- og branchekendskab, og vi ved, at der hersker nogle helt specielle vilkår i den tunge del af transportsektoren. Vores dygtige medarbejderteam sidder klar til at hjælpe dig godt i mål med dine BPW-reservedele og -produkter.

Vi leverer altid en individuel rådgivning, og vi skræddersyr altid vores løsninger efter dine aktuelle behov.

Kontakt os på mail eller telefon, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

Ansættelse-hos-Besko