Sidemarkeringslygter

Synlighed og sikkerhed går hånd i hånd, og lovkravet om sidemarkeringslygter til lastbiler over seks meter giver i dén grad god mening. Derfor er sidemarkeringslygter til trailer og lastbil også et område, hvor du bør prioritere kvalitetsprodukter, som kan tåle livet på landevejene.

I BESKO udvælger vi vores producenter meget nøje, og vores lygter leverer lang levetid, høj driftssikkerhed og synlighed på lang afstand. Langt størstedelen af vores sidemarkeringslygter er LED, så du får fordelene med blandt andet lavt energiforbrug – men vi har også varianter med både glødepærer og halogen, så du kan vedligeholde dit eksisterende setup.

Belysningsopgaver handler for det meste om mere end bare pærer og lygter, og ofte giver det god mening at have montering, kabelløsninger og eventuelle styrebokse med i overvejelserne, inden du træffer dit valg. Vi har årtiers erfaring på området, og vi rådgiver dig gerne loyalt i forhold til lys-løsninger, der matcher dine behov.

sidemarkeringslygte
Ermax logo

Ermax – en del af BPW Gruppen

Danske Ermax er – som os – en del af BPW Gruppen, og her er tale om en producent, som i dén grad leverer innovative kvalitetsprodukter til markedet. Samtlige komponenter er kvalitetstestet i forhold til vand, støv, tryk og temperaturer, og du kan være sikker på, at lygterne fra Ermax lyser i mange år – på trods af vejr, vind og vibrationer.

Et eksempel på innovationshøjden hos Ermax er SIMAC-kontrolenheden, som forbinder din sidemarkering med baglygterne, så du i stedet får sidemarkeringslygter med blink. På den måde kan du let komme til at leve op til lovgivningen. SIMAC fås både som integreret funktion i visse typer lygter, ligesom du også kan eftermontere teknologien som plug in-enhed.

Vi er også meget begejstret for Ermax’ intelligente LED-styring, som overvåger lyset løbende – og med det samme fortæller dig, hvis der er gået en pære. Ermax’ komponenter kan bruges enkeltvis og kombineres til et modulært system. Endda med simpel montage.

Selvom vi er meget glade for at matche vores kunder med et Ermax-produkt, har vi naturligvis ingen problemer med at sælge dig et andet – eksempelvis fra Hella eller Aspöck. Kvaliteten skal vi nok stå inde for, når du køber din sidemarkeringslygte hos os.

Brug BESKO, når har brug for sidemarkeringslygter

Vi ved, hvordan vi holder din forretning kørende, bogstaveligt talt, og vi har i efterhånden fire årtier specialiseret os i løsninger til den tunge ende af logistikbranchen. Derfor ved vi, hvad der virker, og det afspejler sig i vores sortiment såvel som i vores rådgivning. I BESKO får du nemlig altid en slidstærk og driftssikker løsning – for det kræver branchen.

BESKO er en del af BPW Gruppen, som er en innovativ spydspids i branchen. BPW er Europas førende producent af akselsystemer til branchen, og gennem virksomhedens mere end 125 leveår er flere knopskydninger tilføjet stammen. Fælles for de virksomheder, som i dag er under BPW Gruppens paraply, er, at de alle leverer med et skarpt fokus på kvalitet og produktudvikling.

Som en del af fællesskabet har vi en enestående adgang til produkter og ekspertise – og vi deler gerne ud af begge dele. Vores dygtige medarbejdere kender både branchen, behovene og produkterne, og de sidder klar til at hjælpe dig godt videre.

Giv os et kald, send os en mail, eller kig forbi vores fysiske placeringer, hvis du har brug gode råd eller konkrete produkter. Du finder os i Greve, Odense, Aarhus, Herning, Aalborg, Kolding og Padborg.

Reservedele og tilbehør

Kontakt os – vi ved, hvad du mangler

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig godt på vej i belysningens kringlede verden. Vi kender leverandørerne og deres løsninger, og vi har et indgående kendskab til lygter, kabler og styrebokse.

Kontakt os, hvis du vil hjælpes godt videre.

Ansættelse-hos-Besko