ERMAX – lygter, der lyser længere

Belysning betyder noget – både på landevejene og på rangerarealerne, og derfor er vi i BESKO glade for at forhandle branchens bedste belysning; nemlig Ermax’ lygter. Danske Ermax har i mere end 70 år leveret lys og lygter til lastbilbranchen – og i en kvalitet, der overgår det meste andet derude.

ERMAX laver baglygter, sidemarkering, arbejdslys og advarselslys i både LED- og glødepærevarianter. Virksomheden er specialiseret i tunge køretøjer, og produkterne er lavet i en kvalitet, der tåler det hårde liv på landevejene – år efter år.

Foruden kvaliteten, som giver lang levetid og en driftssikkerhed i top for din belysning, taler også flere andre faktorer for at vælge ERMAX. Dels er det muligt at skræddersy løsninger, som passer til lige netop dine behov – og dels er der gode potentielle besparelser i ERMAX’ plug & play-løsninger. Her er nemlig tænkt godt over montagen.

Kabelsystemer i særklasse

Foruden belysningen har ERMAX usædvanligt godt styr på dét, du skal bruge for at få lys i pærerne. ERMAX leverer alt i de kabler, der skal til – og i høj kvalitet, og kablerne kan sættes modulært sammen og konfigureres med et hav af muligheder.  Du har også mulighed for at få leveret alle kabler og komponenter til din løsning som en samlet og afstemt kasse, så montagen glider lettere.

Apropos montage, så er du sikret en nemmere en af slagsen med de stikforbindelser, ERMAX leverer. Alle stikforbindelserne bliver nemlig omstøbt, så de tåler langt mere af dét, der opstår på landevejene. Både stikforbindelser og stikdåser er ADR-godkendt, ligesom de opfylder kravene til IP69K-godkendelse. Det betyder blandt andet, at systemerne kan tåle højtryksrens – endda med høje temperaturer.

ERMAX leverer også smarte samlebokse til tilslutningen – i forskellige højder, med ekstra udgange og Super Seal-stikforbindelser.

Styrebokse, der styrker sikkerheden

ERMAX leverer også intelligent LED-styring, som styrer og overvåger din belysning. Det vil sige, at du ikke skal bekymre dig om defekte blinklys og sprungne pærer. Du får nemlig en advarsel bag rattet, hvis en pære eller forbindelse svigter.

Styreboksen afhjælper også usikkerheden omkring højresving ved at styre dine sidemarkeringslys, og du lever op til lovkravet om, at sidemarkeringen skal følge blinklygterne, når du blinker. Styreboksene gør det lettere for dig at leve op til loven – og mere sikkert for dine medtrafikanter at møde dig i trafikken.

Reservedele og tilbehør

ERMAX – en del af BPW Gruppen

ERMAX slog dørene op for første gang i 1948, og siden har virksomheden fra hovedsædet i Kolding sat nye standarder for belysning i branchen. ERMAX’ løsninger har altid været drevet af innovation, og i den senere tid er det især energibesparelserne i LED-teknologien og den forlængede levetid med polycarbonat, der har været i fokus på tegnebrædderne.

Siden 2004 har ERMAX været en del af BPW Gruppen – ligesom BESKO er. Tyske BPW er en stor spiller på markedet for den tunge del af logistikbranchen, og det er bestemt ikke en position, virksomheden er kommet sovende til. BPW-logoet er et kvalitetsstempel, og du er garanteret, at her er tale om innovative og langtidsholdbare produkter og løsninger.

Derfor er ERMAX et oplagt medlem af BPW Gruppen.

BPW logo

Kontakt os – vi ved, hvad du mangler

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig godt på vej i belysningens kringlede verden. Vi kender leverandørerne og deres løsninger, og vi har et indgående kendskab til ERMAX’ lygter, kabler og styrebokse. Vi er begge en del af BPW Gruppen, og vi har direkte adgang til den store viden, ERMAX har opbygget på området.

Vi er dog ikke mere afhængige af hinanden, end at vi ikke vil anbefale ERMAX, hvis produkterne ikke matcher dine behov. Det er sandsynligheden dog ganske lille for.

Kontakt os, hvis du vil hjælpes godt videre.

Ansættelse-hos-Besko