Værktøj

Hos BESKO finder du altid et bredt udvalg af mekaniker-værktøj af højeste kvalitet. Vi ved, at godt håndværk fortjener solidt værktøj, som tåler det hårde slid – uden at slide unødigt på mekanikeren, der bruger det. Vi opdaterer løbende vores varekatalog, så du altid finder det nyeste og bedste værktøj til mekanikere.

Der skal selvklart ofte noget særligt i en værktøjskasse til en lastbil. Noget skal være fintfølende, andet skal have vægt og kraft. Alt fra skruenøgler og slagbormaskiner til bremsekaliberværktøj skal have de rette dimensioner – og ikke mindst en kvalitet og ergonomi som betyder, at din investering holder i år og årtier.

Med tiden er det klassiske mekanikerværktøj også blevet suppleret med blandt andet diagnose- og måleudstyr, ligesom sikkerhed og luftforbedringer er blevet en del af pakken. I BESKO kan vi hjælpe dig i mål med alt inden for værkstedsudstyr og -tilbehør. Lad os hjælpe dig godt i mål med værktøjet – vi ved, hvad vi laver. 

Venner af vognmandsbranchen

Vi har leveret værktøj, løsninger og reservedele til den tunge ende af logistikbranchen siden 1987, og vi har gennem årtierne opbygget et omfattende branche- og produktkendskab. Det kendskab deler vi meget gerne ud af, og vores dygtige medarbejdere sidder klar til at give dig en personlig og loyal vejledning, der tager afsæt i dine behov og ambitioner.

Vi har altid de mest gængse værktøjer på lager, så vi hurtigt kan få dit værksted i gang igen, skulle uheldet være ude. Vi ved nemlig, hvad det koster, når såvel lastbiler som værksteder står ufrivilligt stille. Du finder os i en af vores syv afdelinger, som alle er placeret i landets logistiske hotspots – hvis du da ikke foretrækker webshoppen eller et opkald.

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine behov, akutte som kommende, og lad os rådgive dig i retning af dét, du søger.

Stenhøj værkstedsudstyr

Få mere ud af dit værktøj

Både lastbiler, værktøjer og værkstedsudstyr er blevet mere kompliceret med tiden, og derfor har vi oprettet BESKO Akademi, hvor du som mekaniker kan få opkvalificeret dine evner. Der opstår hele tiden nye muligheder, krav og opdateringer, som du er nødt til at forholde dig til. Vi afholder kurser med afsæt i emner og fagområder, og vi afholder kurser med afsæt i specifikt værktøj og konkret udstyr, så du får mest muligt ud af dit grej.

Undervisningen vægtes typisk med 30 procent teori og 70 procent praktik ved bilerne. Er du medlem af en brancheorganisation, er der ofte tilskud at hente, og i de fleste tilfælde er udgiften til kurset også en, som hurtigt tjener sig hjem igen. Der kan nemlig være store besparelser at hente i både tid og materialer, når dit værksted mestrer værktøj og måleudstyr til fingerspidserne.

BESKO Akademi er stedet, hvor dine kompetencer får vokseværk. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Kontakt for at høre mere om dine muligheder

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig godt videre i din jagt på det helt rette værktøj. Vi sigter altid efter, at du får størst værdi for pengene – målt både på købet nu og her og ikke mindst din fremtidige drift.

Du finder os også i vores afdelinger i Padborg, Kolding, Aarhus, Herning, Aalborg, Odense og Greve – alle ligger de langs motorvejsnettet.

Vores rådgivning er altid individuel, og den baserer sig altid på dine konkrete behov. Kontakt os på mail eller telefon, hvis vi også skal hjælpe dig, med at vælge det helt rigtige værktøj til dit værksted.

Ansættelse-hos-Besko