Værkstedsudstyr

I BESKO er vi leveringsdygtige i branchens bedste værkstedsudstyr, og vi skræddersyr gerne en løsning ud fra dine specifikke behov. Når vi udvælger partnere og sammensætter vores sortiment, sker det ud fra en kompromisløs tilgang til kvaliteten. Vi ved, hvad et værksted til den tunge del af transportsektoren bliver udsat for, og derfor har vi sikret os, at vores produkter kan tåle den tilværelse.

Vi ved også, at værkstedsudstyr kan være en jungle, og derfor rådgiver vi dig gerne, inden du kaster dig ud i købet. Lifte, værktøj, sikkerheds- og smøremidler fås i mange varianter – og vi har et indgående kendskab til samtlige varer i vores sortiment. Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonen, og vores konsulenter kommer også gerne ud til dit værksted og giver en reel vurdering af, hvordan du bedst kommer i mål med dit værksteds udstyr, tilbehør og indretning.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om dine ønsker.

Få mere ud af udstyret med BESKO Akademi

I takt med at både biler, branche, værktøj og udstyr er blevet mere og mere kompliceret med tiden, har vi oprettet vores BESKO Akademi.

Her kan du som mekaniker få fyldt mere i din faglige værktøjskasse, når vi afholder kurser med afsæt i emner, fagområder eller specifikt værktøj og udstyr.

Vi har gennem tiden rustet mange lastbilmekanikere til de mange nye krav, muligheder og opdateringer, som branchen hele tiden bringer – og vi ved, at ny viden gør en forskel. Der kan nemlig være store besparelser at hente på både tid og materialer, når mekanikeren først er blevet ekspert på området.

Forløbet er typisk tilrettelagt med 30 procent teoretisk undervisning og 70 procent praktisk tilgang ved lastbilerne.

Priserne på vores kurser ligger i den rimelige ende, og er du medlem af en brancheorganisation, kan du ofte hente tilskud til udgiften.

BESKO Akademi er stedet, hvor dine kompetencer får vokseværk.

Mekaniker

Vognmændenes ven siden 1987

Vi har været en troværdig partner i transportsektoren, siden dengang Tyskland var delt i to, og vi har gennem de seneste fem årtier opbygget et omfattende kendskab til både branchen og de produkter, som holder den kørende. Det kendskab deler vi hellere end gerne ud af, og vores dygtige kollegaer sidder klar til at hjælpe dig godt videre, når behovet for nyt værkstedsudstyr opstår.

Viden om værkstedsudstyr kan hurtigt blive meget værdifuld, for det er let at lave fejlkøb, og vi rådgiver dig gerne med afsæt i lige netop dine behov og ambitioner. Vi ved også, at tiden i transportsektoren er enormt værdifuld, og derfor lagerfører vi det vigtigste udstyr, så vi kan garantere en hurtig, præcis levering, når værkstedet står ufrivilligt stille.

Vi sidder klar ved telefon og mail, hvis du da ikke foretrækker at bruge vores webshop, og du er også mere end velkommen til at besøge en af vores syv afdelinger, som ligger langs vejnettets vigtigste knudepunkter.

BESKO er en del af BPW Gruppen

Vi er et stolt medlem af BPW Gruppen, og det har vi været i mere end 25 år. Det giver os en masse fordele i forhold til styrke og netværk, som vi også kan bruge til andet end aksler og bremseskiver. BPW Gruppen er nemlig en ekstremt innovativ størrelse, som siden sin oprindelse i 1898 har revolutioneret branchen flere gange med sine tusindvis af patenter.

I de senere år har BPW haft et fokus på sikkerhed og digitalisering, og i de kommende år vil det i langt højere grad ligge på elektrificering. Ved at være en del af BPW Gruppen, og dermed en del af pionerarbejdet, der bliver lagt i disse år, har vi mulighed for at opnå bedre indsigter i, hvad fremtidens værkstedsudstyr bør kunne.

De indsigter benytter vi naturligvis, når vi løbende ajourfører vores varekatalog og indgår nye partnerskaber. Det går stærkt i brancher på hjul – og i disse år går det ekstra hurtigt.

BPW ServicePartner

Partnerskaber, der peger fremad

I BESKO fører vi et væld af branchens førende mærker, og når det kommer til værkstedsudstyr og indretning, finder du producenter, hvis logoer er synonym med kvalitetsstempler. Værktøjet, vi forhandler, er typisk fra tyske KS Tools og amerikanske Milwaukee, vores smøremidler er fra Liqui Moly eller Total Energies, mens danske mærker som Nilfisk, Stenhøj, Vikan og OX-ON står for en stor del af vores sortiment inden for rens, dækudstyr, rengøring og beklædnings- eller sikkerhedsudstyr.

Alle er de leverandører og producenter, som udmærker sig ved langtidsholdbare produkter, som er tilpasset vores branche – og ikke mindst sliddet i et lastbilværksted. Der findes nok billigere mærker og produkter på markedet, men vores erfaring siger os, at en investering i kvalitetsprodukter hurtigt tjener sig hjem i længere levetid og ikke mindst større medarbejdertilfredshed på værkstedet.

Udvalget af mærker og produkter er stort, og vi sidder klar til at rådgive dig i forhold til dine specifikke behov.

Vi har viden om værkstedsindretning

Står du overfor at skulle indrette et nyt værksted, eller skal det eksisterende have en overhaling? Vi kigger gerne forbi til en uforpligtende snak om dine muligheder, og vores konsulenter kan hurtigt udpege løsninger, hvor du kan spare betragtelige ressourcer – og ikke mindst mindske sliddet på dine medarbejdere.

Eksempelvis er dækskiftere, afbalanceringsmaskiner, bremsetestere og pumpebure nogle af de maskiner, hvor det rette valg betyder meget for såvel effektiviteten som ergonomien.

Vi kan sikkert også finde mange optimeringsmuligheder i selve dit værksteds indretning, og vi har årtiers erfaring i at forenkle og forkorte arbejdsgange i danske garager. Brug os, og få del i den erfaring.

 

Kontakt for at høre mere om dine muligheder

Kig forbi webshoppen, stik os et kald, eller send os en mail. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig godt videre i din jagt på værkstedsudstyr. Vi sigter altid efter, at du får størst værdi for pengene – målt både på købet nu og her og ikke mindst din fremtidige drift.

Du finder os også i vores afdelinger i Padborg, Kolding, Aarhus, Herning, Aalborg, Odense og Greve – alle ligger de langs motorvejsnettet.

Lad os få dig godt kørende – så du kan gøre det samme for de lastbiler, der besøger dit værksted.

Ansættelse-hos-Besko