Lastsikring til lastbil

At sikre lasten ordentligt er simpelthen en af grundforudsætningerne for at lykkes i logistikbranchen. En ordentlig fastsurring sikrer lasten, chaufføren og ikke mindst sikkerheden for de andre trafikanter. Heldigvis er det også et område, langt de fleste i branchen tager meget alvorligt – men der er alligevel altid plads til kvalitetsforbedringer derude.

I BESKO har vi årtiers erfaring med lastsikring – både i forhold til diverse surringsbånd og -kroge, men også med indretning af lastrum og trailere med mere eller mindre faste installationer. Vi kan hjælpe med alt fra lastsikring via skinner til de smarte luftpuder til godssikring, du placerer i mellemrummet mellem pallerne, så de ikke tipper under kørslen.

Der findes næsten lige så mange gode løsninger, som der findes godstyper – og vi forhandler de fleste. Vi vejleder dig gerne i forhold til, hvad du skal bruge for at løse dine udfordringer med lastsikring. Vores løsninger er også alle i en kvalitet, der gør, at du ikke skal bekymre dig om andet end en korrekt fastspænding.

Lastvognstrailer

Dette bør du overveje, når du skal købe lastsikring

Lovgivningen er, foruden sikkerheden, det vigtigste, du bør forholde dig til. Både den danske og den i de markeder, du opererer i. Ansvaret for køretøjet og sikring ligger lidt forskelligt i Danmark, Norge og Sverige, men alle holder chaufføren ansvarlig for, at lasten er ordentligt sikret – og alle uddeler de betragtelige bøder for overtrædelser.

Godset, du typisk transporterer, har naturligvis også noget at skulle have sagt. I langt de fleste tilfælde rækker surringsbånd og opruller på 50 mm, mens du med behov for tungt gods nemt kommer op i den dobbelte bredde. Afstem indkøbet med dine typiske transporter – og hav hellere et surringsbånd til tungt gods for meget end for lidt. Du kan blive lidt klogere på kravene til din lastsikring her.

Kvaliteten af dit udstyr bør du aldrig gå på kompromis med – slet ikke når det kommer til lastsikring. Sørg for at vælge en producent af lastsikringsudstyr, som er velrenommeret. Vi forhandler kun stropper, kæder, skralder og kroge, som er testet og godkendt til livet i den tunge del af transportsektoren. Alt andet ville være håbløst.

Let lastsikring med iGurt

Noget af det lastsikringsudstyr, vi forhandler med størst glæde, er iGurt fra BPW. Det er en løsning, der leverer intelligent overvågning af din last. iGurt er en måler, du sætter på dine særlige stropper, hvorefter du kan aflæse spændingen i dem. Både mens du spænder – og ikke mindst mens du kører. Du kan bruge iGurt som bare en app eller i forbindelse med dit telematics-system.

Ved at overvåge laststropperne i realtid sikrer du, at lasten hele tiden er forsvarligt fastspændt. En lille rettidig advarsel i førerhuset kan betyde alverden i forhold til økonomi, sikkerhed og selvfølgelig kunderelationer. Med iGurt slipper du også for risikoen for at beskadige godset unødigt ved at være for ivrig med surringsbånd og opruller, for du kan se præcist, hvad spændingen er, mens du fastgør godset.

Produktet er ekstremt nemt at bruge, det kræver ingen ekstra tid i forhold til almindelig fastgørelse, og du kan som sagt følge din lastsikring via app fra førerhuset.

Trailerreservedele

Kontakt os, hvis du vil have hjælp med din lastsikring

BESKO er en del af BPW Gruppen, og vi har årtiers erfaring med at sikre gods, chauffører og bundlinjer i den danske vognmandsbranche. Vi har et bredt udvalg af produkter fra en lang række producenter, som alle har det tilfælles, at de kan leve op til vores høje kvalitetskrav. Der er slet ikke plads til slinger i valsen på den front, når det handler om lastsikring.

Vi rådgiver dig gerne loyalt i forhold til de lastsikringsløsninger, vi mener dækker dine behov bedst. Ring eller skriv til vores dygtige team i dag.

Ansættelse-hos-Besko