Traileraksler

Det er en sjov tanke, hvor mange af vores moderne bekvemmeligheder, der afhænger af, at en traileraksel lever op til sit formål – og leverer varen. I BESKO forhandler vi traileraksler, som vi ved lever op til de store krav, den tunge ende af logistikbranchen stiller.

BESKO er en del af BPW Gruppen, som er blandt verdens absolut førende leverandører af akselsystemer til den tunge del af transportsektoren. BPW har eksisteret i mere end 125 år, og virksomhedens store succes skyldes dels et stort fokus på innovation – og ikke mindst en kompromisløs tilgang til kvalitet.

BPW’s produkter har nemlig lang levetid, og dét, sammenlagt med energibesparelser og produktdesigns, som gør installationer langt lettere, gør BPW til et oplagt valg for vognmændene. Der er mange andre ting, der er sjovere at investere i end reservedele, brændstof og mekanikertimer.

En aksel til en trailer kan måske virke som en banal vare, men i virkeligheden er der tale om et komplekst produkt i et utal af variationer. I BESKO kender vi både branchen og produkterne indgående, og vi sidder klar til at guide dig frem til den rette traileraksel. Vi leverer altid individuel rådgivning baseret på dit aktuelle behov.

Fleksible aksler

Når det kommer til traileraksler, der kan dreje, er BPW måske også markedets bedste bud, og har du behov for at manøvrere din trailer, får du her en traileraksel med ekstremt mange fordele. Du får langt lettere ved at komme om hjørner, ligesom du lettere kan manøvrere din lastbil på plads på steder, hvor pladsen er trang. Derfor er styreakslerne fra BPW også blandt de foretrukne, når opgaven lyder på distribution og levering.

Den lettere manøvrerbarhed betyder også betragtelige besparelser af tid og ikke mindst penge. På 100.000 kilometer sparer du 1.000 liter diesel og fire sæt dæk per køretøj. Det er noget, som vil gøre casen rigtig interessant for vognmænd med større flåder. Læg hertil, at akslerne betyder et mindre slid på trailer, undervogn og vejen – og ikke mindst en højere gensalgsværdi.

De fleksible aksler kan klare fra 6,4 til 14 tons, og du kan vælge mellem varianter til skive- eller tromlebremser. Installationen er relativt enkel, og akslerne, som er de letteste selvstyrende aksler, har fået en coating, som forlænger den i forvejen lange levetid.

Førerhus til lastbil

Faste aksler

Vi fører hele BPW’s udvalg af faste aksler, og her er virkelig tale om produkter med høj lasteevne og lang levetid. Vi leverer aksler, der kan klare fra 5,5 til 20 tons, og vi er leveringsdygtige til både luft- og mekanisk affjedring, skivebremser, tromlebremser, enkelthjul, tvillingehjul og i alle de gængse hjulstørrelser. Kort sagt har vi de faste aksler, du har brug for.

Faste aksler har mange fordele, og med BPW får du et produkt, som er slidstærkt, let i vægt, driftssikkert og ikke mindst let at vedligeholde. Du får også et produkt med holdbarhed i højsædet, som har fået en avanceret coating, der beskytter mod rust og stenslag.

Vi er eksperter i BPW’s aksler, og vi sidder klar til at forklare dig nærmere om de mange fordele – og ikke mindst hvordan de vil give mening i lige netop din flåde.

Særlige aksler til særlige opgaver

Ikke al transport passer i kasser og på paller, og BPW har en lang historik med at skræddersy aksler til særlige transportbehov. Vindmølletransporter stiller særlige krav til din traileraksel og dens smidighed, mens glas- og betonelementtransporter kræver robusthed og ikke mindst stabilitet. Byggepladser og tømmertransporter kræver typisk stor fleksibilitet og god balance – og listen fortsætter.

Kan det transporteres på en lastbil, kan BPW sørge for de rette aksler til opgaven, og har du særlige krav, er du velkommen til at kontakte BESKO – så videreformidler vi dine ønsker og krav til vores kollegaer i Tyskland. Vi har til dato ikke fået et ’nein’.

BPW Active Reverse Control
Ansættelse-hos-Besko

BESKO og BPW – aksler er vores DNA

Vi er en del af BPW Gruppen, og BPW har siden 1898 produceret udstyr og aksler til den tungere del af transportsektoren. BPW, eller Bergishe Patentachsenfabrik Wiehl, har hele tiden tilhørt den absolutte elite i branchen, og det er ikke en position, virksomheden er kommet sovende til.

Fra første færd har ingeniørkunst og pionerarbejde været på dagsordenen, og det er med tiden blevet til mere end 2.000 patenter – og ikke mindst et utal af solgte aksler og udstyr i en kompromisløs kvalitet til en branche, som stiller tårnhøje krav.

I dag er BPW Gruppen et globalt foretagende med mere end 7.000 ansatte og en årlig omsætning i omegnen af 10 mia. kroner – men sulten efter at gøre tingene bedre er bestemt stadig til stede. Derfor kan du også forvente innovative og ressourcebesparende løsninger fra BPW’s hånd fremover.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vores dygtige team sidder klar til at rådgive dig ud fra dine specifikke behov.

Vi lover, at vi nok skal finde en aksel til din trailer.