Vidste du, at vi samarbejder med STENHØJ DK?

STENHØJ har mere end 100 års erfaring i branchen, og er kendt for sin høje kvalitet, der bliver solgt i over 60 lande – deriblandt Danmark.

Hos BESKO samarbejder vi med STENHØJ DK omkring værkstedsudstyr til den tunge sektor.
Her finder du et bredt udvalg af bl.a. dækmaskiner.

” En dækmaskine er ikke bare en dækmaskine. Det handler om at finde det rette udstyr til at løse en given opgave. Vi har et bredt sortiment af dækapparater, fra de traditionelle til de avancerede, som stort set gør alt arbejdet for dig, og den nødvendige produktviden og erfaring til at kunne rådgive vores kunder” fortæller John Stuve, Salgschef fra STENHØJ DK.

Dækmaskinen er nærmest uundværlig på et værksted der håndterer HD hjul. Arbejdsopgaven løses nemmere, hurtigere og beskytter bedre dæk og fælg.
Ergonomi er også en væsentlig fordel ved at arbejdet foregår på en dækmaskine. Opgaven med at afmontere et HD dæk er tung og foregår ofte i en dårlig arbejdsstilling. Det undgår man med en dækmaskine.

”Vi har dækskifter, der kan tage op til 60” dæk – både fuld-automatisk og semi-automatisk. Det er altså maskiner, der kan klare dæk til både lastbiler, busser og landbrugsmaskiner,” fortæller John. Men det er ikke kun dækskifter, som du kan få gennem BESKO. Vi har også et bredt udvalg af afbalanceringsmaskiner, bremsetestere, pumpebure og meget mere fra STENHØJ DK.

Bredt sortiment, der dækker hele værkstedet

BESKO tilbyder også lifte af STENHØJS eget Premium brand ” AUTOPSTENHOJ”. Med deres sortiment af over-og undergulvlifte, har de et bredt sortiment af topmoderne autolifte. Alle lifte er CE-godkendt og opfylder alle EU krav.

Med en 4-søjlet elektro-mekanisk lift kan du komme helt op på en kapacitet på 24 tons. Du kan også vælge mobile løftesøjler, der giver stor fleksibilitet på værkstedet.

BESKO og STENHØJ DK har sammensat et godt og bredt sortiment, så vores kunder er godt dækket ind.
Hold øje med vores hjemmeside. Her vil du snarest kunne se vores katalog på værkstedsudstyr i samarbejde med STENHØJ DK.

STENHØJ DK har også et stort show-room i Barrit ved Juelsminde. Her har vores salgspersonale mulighed for at tage potentielle kunder med på besøg. Her kan de få en gennemgang og snak omkring produkterne, ønsker og fysiske rammer samt hvilke muligheder der er, når et værksted skal indrettes eller måske udvides.

TRYK her og se vores katalog

Stenhøj værkstedsudstyr