Vedligehold dit påhængskøretøj og spar penge

Corona går også ud over økonomien i transportbranchen, og det kan derfor være en fordel at vedligeholde sin vognpark, så den kan køre længere.

Vi ved alle, at Corona stadig er her. Det er ikke noget, vi lige glemmer foreløbig, og det vil fortsat påvirke vores hverdag. Det påvirker også økonomien i både små og større virksomheder i transportbranchen.

Det er en stor investering at købe nyt materiel, så det kan godt betale sig at vedligeholde dem så materiellet holder længst muligt. Derfor lancerer vi reservedelspakker, der gør det billigere for dig, at vedligeholde din trailer.

”Vores reservedelspakker fås i 4 størrelser, S, M, L og XL alt efter ens behov. Ved at købe pakkerne i stedet for at købe delene enkeltvis, kan vognmændene spare penge på vedligeholdelse af deres påhængskøretøjer,” fortæller Ebbe Termansen, Key Account Manager hos BESKO og fortsætter: ”Ved at vedligeholde dine påhængs- og sættevogne kan du holde dem kørende længere, og her får du reservedele af en høj kvalitet til gode priser”.

Reservedele af høj kvalitet

Med vores reservedelspakker kan du renovere dine tromle- og skivebremsede BPW aksler til en god pris. Alt efter hvilken pakke du vælger, indeholder den bremsebakker, hjullejesæt, polhjul, nav, støddæmpere og meget mere.

”Vi har lavet komplette pakker i samarbejde med BPW. Så skal du bare vælge, hvilken størrelse pakke, der passer til dine behov. Pakkerne er sammensat til akseltyperne ECO Plus, ECO Plus 2 og ECO Plus 3. Og du er sikker på at få de dele, der passer til dit køretøj, for pakkerne er knyttet til bl.a. stelnummeret på køretøjet,” fortæller Ebbe.

Hos BESKO er det vigtigt at hjælpe vognmændene med, at holde deres køretøjer kørende uden at gå på kompromis med sikkerheden. Derfor er reservedelspakkerne også med dele fra BPW og PE, der er kendt for sin høje kvalitet.

Det nye tiltag med reservedelspakker kører frem til d. 1. juni 2021

Hvordan bestiller du vores reservedelspakker?
Kontakt din BPW ServicePartner eller din lokale BESKO salgskonsulent.