TPMS SENSORER
ÉN SENSOR. ÉT VÆRKTØJ. SUPER SIMPELT.

Med det nye EU direktiv ECE 2144/2019 (ECER141) skal alle nyproducerede ”tunge køretøjer” i klasserne: N1-N3, O3, O4, M2 samt M3, være udstyret med et system til dæktrykovervågning (TPMS).

Formålet er at mindske ulykker forårsaget af dækskader. Dækfejl er den hyppigste årsag til nedetid for erhvervskøretøjer, og også en hyppig årsag til ulykker.

I forbindelse med ovenstående har BESKO indgået et samarbejde med ALCAR omkring deres ALCAR Sensor HD (Heavy Duty) – en 100 % universal løsning.
ALCAR Sensor HD er ikke blot programmérbar til alle køretøjer, den er også så fleksibel, at den kan monteres på alle hjulstørrelser fra 17,5” og optil 22,5”. Montering sker direkte på hjulet ved hjælp af et fleksibelt spændebånd, der er specielt udviklet til at kunne modstå ekstreme belastninger.

ALCAR TECH600

Én sensor. Ét værktøj. Super simpelt.

For at programmere sensoren tilbyder ALCAR en opgradering til ALCAR TECH600. Opgraderingen giver mulighed for at programmere sensorer til varevogne og lastbiler. Det er også muligt at klone OE sensorer, så genlæring undgås.

ALCAR TPMS konfiguratoren

Struktureret, nemt og altid ”up-to-date”

ALCAR TPMS konfiguratoren er den perfekte assistent til alle dine TPMS-spørgsmål. Her kan du finde al sensor-relateret information ned til den mindste detalje.
Du kan koble OE numre med ALCAR-numre.
Du kan finde genlæringsprocedurer og printe dem.

Tryk her og prøv Alcars TPMS konfigurator