Vi leverer også til landbrugssektoren

Hos BESKO værdsætter vi det gode samarbejde, det betyder nemlig som oftest, at vi kan tilbyde vores kunder de bedste produkter på markedet. Netop derfor er vi også glade for vores samarbejde med TotalEnergies. Deres produkt serie Agri, er skræddersyet til at opfylde de teknologiske krav til det nyeste landbrugsudstyr samt tidligere generationers krav. Dette giver os hos BESKO muligheden for at tilbyde vores kunder innovative produkter fra TotalEnergies. Deres smøremidler er et resultat af mange års forskning og udvikling.

TotalEnergies sørger for, at din motor er smurt og beskyttet, så motoren får dens optimale levetid. Lige netop dette kan Dynatrans transmissionsolie hjælpe med. Olien har en høj ydeevne og er til landbrugstraktorer transmissioner (UTTO og aksler). Den kan takket være sin avancerede teknologi resultere i forøget ydeevne og forlænget levetid hos maskinen.

I agroindustrien er kravene til miljøbestemmelser høje og som oftest komplicerede. TotalEnergies smøremidler er testet og godkendt ud fra disse parametre. Deres smøremidler er et omkostningseffektivt svar på kravene fra agroindustrien, der konstant har behov for sofistikeret udstyr, der overholder nævnte miljøbestemmelser. Multiagri er et multifunktionelt smøremiddel, som er eksklusivt udviklet til landbrugssegmentet. Produktet giver en alt-i-én-løsning til at smøre systemer, gearkasse, aksler og hydraulisk lift.

Forskellige produkter til forskellige behov

Til de landbrugsmaskiner, som efterhånden har et par år på bagen, er TRACTARGI-produkterne til disse maskiner. De giver fremragende beskyttelse af motorer og efterbehandlingssystemer til både nye og ældre motorer. Det er de aktive molekyler, der forhindrer uforudset dannelse af aflejringer og holder kulbrintekæderne intakte. Alt dette giver dig blandt andet en fordel i vedligeholdelsesomkostningerne samt lavere olieforbrug.

I landbrugssektoren er der ligeledes brug for smøremiddel til hydraulik, HYDRAGI er en række teknologisk avancerede hydrauliske væsker dedikeret til landbrugsudstyr. HYDRAGRI-serien dækker over en bred vifte af anvendelser og er specielt designet til hydrostatiske og hydrauliske systemer, der bliver udsat for store temperatursvingninger.