TotalEnergies LubAnac er mere end bare en olieanalyse

Den er nøglen til at få optimeret din flåde, samt forlænge levetiden af dit køretøj

Dine køretøjer er hjertet af din forretning. Du afhænger af at dit udstyr virker, så du kan få udført dit job, derfor er tidlige opdagelser af motorens problemer afgørende for din forretning. Med TotalEnergies LubAnac fortæller olien dig når det er tid til at det skal skiftes, og ikke omvendt. På den måde bliver problemet fundet og løst før det er for sent.

“Enhver vognmand ved, hvad det koster at have en lastbil holdene ude på motorvejen med skade eller havari. Med olieanalyserne fra LubAnac-laboratorierne hjælper vi vores kunder med at forebygge utilsigtede driftsstop, som holder flåden kørende og driftsomkostningerne nede.” – Ole Osric Salgschef for Automotive, TotalEnergies Danmark

Hvad er TotalEnergies LubAnac olieanalyse?

LubAnac er en ikke bare en olieanalyse der giver dig en tilstandsrapport, den bidrager også med et værktøj der med tiden kan nedbringe omkostninger til vedligeholdelse og drift via dens forslag til eventuelle forbedringer. Olieanalysen er baseret på en videnskabelig og teknisk analyse af den brugte olie, analysen viser slidkoefficienten graden af slitage på hver komponent og sammenligner den med analyseresultater fra identiske motorer. Servicen kan bruges til alle typer smøreolier, som anvendes på motorer, gear, hydraulik, lejere osv.

Hvad kan analysen fortælle dig?

Analysen giver dig værdifuld information så som smørremidlernes ydeevne i de oliesmurte komponenter, hvordan man optimerer olieskiftintervallerne bedst og selvfølgelig hvornår det optimale tidspunkt for olieskift skal finde sted. Analysen giver et indblik i hvordan man bedst kan forebygge skader på materiel og motorer.

Sammen med de generelle analyseresultater er rapporten tilpasset de specifikke behov i transportbranchen. LubAnac -diagnosen er baseret på algoritmer, der tillader kompensation for effekten af smøremidlerne, og kan dermed fokusere på motor- og maskindelenes faktisk slidtilstand. Det betyder at den også giver værdifuld indsigt i forhold til slitagen på motordele, transmissioner og differentialer. Det fortæller hvornår det optimale tidspunkt for foretagelse af service og reparation skal finde sted, hvilket i sidste ender hjælper dig til at nedbringe dine driftsomkostninger pr. kørt km.

Hvad får du mere?

Med mere end 35 års erfaring inden for olieanalyse, og dokumentation er LubAnac en af de mest sikre valg. Efter olieprøven er modtaget på laboratoriet får du et analyseresultat inden for 2-4 dage. Alt historik og udvikling kan findes inde på web-portalen hvor der også er mere end 4 millioner analyseresultater til rådighed. Rapporterne kan både læses på smartphones, tablet, e-mail, online eller i et excel-format, og er tilgængelig på mere end 19 sprog.