SUPERTWIST snekæder

Når sneen falder og vejene bliver glatte, er det nogle gange ikke nok med vinterdæk på din lastbil i Danmark – og det er helt bestemt ikke nok, hvis du eksempelvis skal køre til Norge eller Østrig. Med snekæder kan du øge vejgrebet på dit tunge køretøj og komme sikkert frem med leverancen. Men hvilke snekæder skal man bruge og hvorfor? 

I Norge er det et krav, at køretøjer på over 3500 GVW skal medbringe snekæder i bilen, og derfor er vores nordiske naboer også førende i udviklingen af snekæder. De har blandt andet produceret de populære SUPERTWIST snekæder, og vi vil i denne artikel give dig tre gode grunde til at vælge netop disse.

 

1. En lav vægt

Vægten på snekæder er ikke uvæsentlig af flere årsager. Først og fremmest har en lastbil mange dæk, som pakkes ind i snekæder, og det betyder, at man faktisk skal have fat i en del snekæder. Oppakningen vil altså blive mere medgørlig med en lavere vægt, men selve installationen gøres også nemmere, fordi en SUPERTWIST snekæde vejer 35 % mindre end en gennemsnitlig snekæde.

 

2. Stor fleksibilitet

SUPERTWIST snekæder er et populært valg, fordi man med et køb ikke begrænser sig til at bruge kæderne på udelukkende én type tungt køretøj. Disse snekæder passer til dæk, der benyttes til alle typer af busser, lastbiler og påhængs- og sættevogne, hvilket gør det til en yderst fleksibel investering. Andre typer af snekæder kan kun benyttes til én type tungt køretøj, og derfor kan det hurtigt blive en dyr omgang, hvis ens flåde består af mange forskellige køretøjstyper.

 

3. Lang levetid

Snekæder har direkte og længerevarende kontakt med vejen, og derfor vil der være et naturligt slid på dem. Gennemsnitligt holder en snekæde 3-4 år afhængigt af brug, men SUPERTWIST snekæder udmærker sig ved at holde i endnu længere tid grundet en konstruktion med specialhærdede tværlænker og en specialhærdet krog. 

Vil du gerne have en langsigtet investering, er SUPERTWIST løsningen for dig.

 

Lad os finde de rette SUPERTWIST snekæder til dig

Du kan på vores webshop finde hele vores udvalg af snekæder, og du kan her læse nærmere om reglerne for brug af snekæder, hvis du skal køre til udlandet. 

Kontakt os i dag – vi hjælper dig gerne med at finde de helt rette snekæder til lige præcis dine behov.