Smart AdBlue kit i OE-Kvalitet

Stadig strengere grænser for udstødningsemissioner gør det vigtigt at montere SCR-systemer (selektiv katalytisk reduktion) i flere og flere erhvervskøretøjer. Tilsætning af en urea-vand-opløsning, som omdanner skadelige gasser til harmløst nitrogen og vand, reducerer sådanne emissioner med op til 80 %.
Filteret beskytter de følsomme indsprøjtningsdyser og andre dele af systemet mod slid og forlænger hele doseringsenhedens levetid. Filteret er med til at sikre, at erhvervskøretøjer opfylder Euro 6-standarderne for emissioner.

MANN-FILTER leverer adblue kit, hvor et kompenserende element også er inkluderet. Dette reducerer den frie volumen i hylsteret og absorberer trykkræfter, når urea-vand-opløsningen udvider sig ved minusgrader. På denne måde forhindrer det fleksible kompensationselement skader på systemet og filteret.

MANN-FILTER ureafiltre fås til alle nuværende lastbiler og busser – selvfølgelig i OE-kvalitet

Der stilles høje krav til filtre i køretøjer i dag

Ekstreme temperaturer, lange levetider og stærkt forurenet luft – der stilles høje krav til filtre dag.
Flere og flere erhvervskøretøjer bliver udstyret med OE-kvalitetsfilterløsninger for at minimere omkostnings- og tidskrævende nedetider. Med MANN-FILTER får du filtre, der er testet og udviklet til at yde optimalt.

I mere end 70 år har MANN-FILTER leveret OE-kvalitet. Alle produkter er produceret i henhold til gældende internationale OEM-produktions- og teststandarder. Samtidig benyttes MANN-FILTER-produkter som originalt udstyr til flere nye køretøjer.

Dine fordele:
• Over 70 års erfaring med at udvikle nye filterløsninger
• OE-kvalitet
• Lang levetid
• Bredt udvalg af filtre
• og meget mere

Tryk her og se det smarte AdBlue-kit fra MANN-FILTER

Mann-Filter AdBlue kit