Ny webshop med forbedrede søgefunktioner

I en travl hverdag er det vigtigt, at det er nemt at bestille varer. Derfor har BESKO lanceret sin nye webshop med nye søgemuligheder.

Fredag d. 24. september gik BESKOs nye webshop officielt i luften. Den er blevet testet af både medarbejdere og kunder i en længere periode, og tilbagemeldingerne har været gode.
På den nye webshop får man på forsiden hurtigt adgang til Teknisk Support, nyheder, kataloger og meget mere.

Forbedrede søgemuligheder
Om du er på udkig efter nye bremser, filtre, lygter, kemi eller andet, så finder du det i vores nye webshop. Her er det muligt at søge på varenumre og tekster, men det er også blevet muligt at søge på stel- eller registreringsnummer. Samtidig har vi beholdt vores varetræ, som kunderne kender fra den gamle webshop.

Hvis du indtaster et stelnummer og efterfølgende søger på ”filter” i søgefeltet ovenover, så vil det være netop de filtre, der passer til køretøjets stelnummer.

Der er også lavet farvekoder på de enkelte varer, der fortæller, hvor varen er på lager. Det giver et godt overblik, og forklaringen på farvekoderne vil også være vist i shoppen i løbet af oktober.

Der arbejdes hele tiden med shoppen
Alt hvad der er online i dag, er i konstant udvikling, og det er vores webshop også.
Der arbejdes løbende på nye funktioner og tiltag i shoppen. Det gør vi for at følge udviklingen, og for at den bliver ved med at være up-to-date og nem at navigere i for vores kunder.

Du kan se vores nye webshop her: www.BeskoOnline.dk