Milwaukee

– den perfekte fedtpresser til alle opgaver

En fedtpresser, er et praktisk værktøj, som stort set alle i autobranchen bruger.

Fedtpresseren bruges til at presse fedt ind i kugleled,  styretøj og andre bevægelige dele på både lastvogn, Entreprenør maskiner, landbrugsmaskiner og trailere. Fedtet forhindrer for hurtig slitage samt nedbrud på vognparken.

Smør maskineriet med en fedtpresser

Ved at benytte en fedtpresser kan du sikre dig, at det kun er delene der kræver smørelse, som bliver berørt. Det betyder altså, at andre dele på dit køretøj ikke kommer i kontakt med fedtet, og du undgår dermed unødigt spild og eventuelt at beskadige andre dele.

Korrekt drift af en fedtpresser kræver at du altid sikre dig at mundstykket er rent og at presseren er korrekt fyldt med fedt. Brugeren af fedtpresseren skal selv have styr på, at det er den korrekte type fedt, som sidder i presseren – og hvilken type opgave, det skal bruges til.

En fedtpresser findes i mange forskellige modeller, og det er vigtigt, at du vælger en model, der passer til dine behov. En fedtpresser kan udstyres med forskellige redskaber til at nå ind i trange rum, så du har mulighed for at smøre alle de ønskede komponenter.

Når du vælger en fedtpresser, er det vigtigt at vælge den rigtige type dyse til den pågældende opgave. Nogle dyser er eksempelvis beregnet til højtryksanvendelser, mens andre er bedre egnet til lavtrykssituationer. Dysehoveder og smørenipler varierer også meget, og en fedtpresser med fladt hoved kan eksempelvis undgå spild via mekanik, mens en spids ditto kræver lidt mere manuel snilde. 

Med det store udvalg af dyser til smørepistoler er det let at finde det perfekte match til enhver smøreopgave.

Milwaukee fedtpresser

Her er et par tips til, hvordan du holder din fedtpresser i topform:

 Opbevar fedtpistolen et tørt sted.

 • Fedtet har godt af at blive opbevaret ved stuetemperatur.
 • Hold dysen ren og fri for snavs.
 • Tør fedtpresserens yderside af efter hver brug.
 • Inspicer slangen regelmæssigt for revner eller lækager.

Ved at følge disse enkle tips kan du sikre, at din fedtpresser er klar til at klare enhver smøreopgave.

Fedtpresser fra Milwaukee

Fedtpresseren fra Milwaukee er en af de mest populære modeller på markedet. Milwaukee-fedtpresseren er kendt for sin kvalitetskonstruktion og holdbarhed, og den er et godt valg for alle, der leder efter en pålidelig og god fedtpresser.

Milwaukee-fedtpistolen kan klare enhver smøreopgave. Med denne fedtpresser har du nemlig mulighed for at justere trykket, så du altid bruger den korrekte mængde af fedt. For at finde den perfekte dyse til smøreopgaven skal du blot matche trykbehovet for din applikation med kapaciteten af de forskellige typer af dyser.

Det er en akku-fedtpresser, altså med genopladeligt batteri, og det gør den meget let at arbejde med i det daglige. Her skal hverken bruges ledninger eller håndkraft, og batteriet holder meget længe mellem opladningerne. Der kan virkelig klemmes noget fedt ud – eller ind, om du vil – uden din fedtpresser mister pusten.

Fedtpresser fra milwaukee

Det får du med en fedtpresser fra Milwaukee

En fedtpresser fra Milwaukee er designet til at håndtere fedt, der er ofte meget tykt, og som kun må benyttes på dele af motoren, der kan håndtere det tunge smøremiddel. Det vidner også Milwaukee-maskinens mange muskler om, og den kan levere et arbejdstryk på over 690 bar.

 • Den er udstyret med REDLINK™ elektronisk overbelastningsbeskyttelse i både batteriet og selve værktøjer. Det vil sige, at fedtpresseren hverken brænder sammen eller bliver overophedet.
 • Du får en ekstremt lang driftstid per opladning, og du kan tømme op til syv fedtpatroner mellem ladninger.
 • Du får et stykke værktøj, hvor der er tænkt på dig, som skal betjene det. Det betyder et let værktøj på kun 355mm og 3,9 kg, som er velafbalanceret og ergonomisk i designet.
 • Fedtpresseren er designet til hurtigt at kunne transportere fedtet
 • Du får integreret slangeopbevaring, bærerem og LED-indikator til batteriet, så betjeningen bliver lettest muligt.
 • Fedtpresseren kan fyldes på tre måder – med bulk, patron eller via sugefunktionen. Den har plads til fedtpatroner med 400 ml – eller 473 ml bulk-fedt.
 • Batteriet er udstyret med celleovervågning, som sikrer batteriets levetid og optimerer driftstiden.
 • REDLITHIUM™ batteriet er ekstremt velbygget, og du får et hårdfør batteri, som giver længere driftstid over hele batteriets levetid. Milwaukees fleksible batterier passer sammen på tværs af værktøjet i M18- og M12-systemerne.
 • Din fedtpresser bliver leveret med
 • 1219 mm højtryksslange med fjeder