Hvorfor er det vigtigt at tage på kursus?

Når du er færdig med din uddannelse som lastvognsmekaniker, er det vigtigt, at du bliver ved med at holde dig opdateret. For selvom du reparerer og servicerer lastbiler, busser eller påhængsvogne hver dag, så udvikler teknologien sig.
Der kommer nye testere eller opdateringer, eller måske laver du ikke så tit airconditionservice.

Derfor er det vigtigt, at du som lastvognsmekaniker tager på kursus for at efteruddanne dig og holde dig opdateret. Lastbiler og busser er kraftfulde maskiner, der kører langt i deres løbetid. Det kræver vedligeholdelse for både at sikre sikkerheden i vognen og på vejen. Og i transportbranchen kører hjulene hurtigt. Det stiller krav til dig som mekaniker, da de store vogne ofte skal på værksted for at blive kontrolleret, repareret eller serviceret. Så hvorfor ikke tage på et kursus i testere?

Lastvognsmekaniker kurser i testere
Hos BESKO Akademi afholder vi løbende kurser for lastvognsmekanikere i forskellige diagnosetestere. For selv om du ofte bruger en tester, så kommer der løbende opdateringer på dem, og dem skal du kunne bruge.
Det gør det nemmere for dig, at lave fejlsøgninger på køretøjerne, og det kan i det lange løb spare dig en masse tid.

På vores Akademi får du et indgående kendskab til de forskellige testere – både teoretisk og praktisk. Vores kurser er opbygget, så vi bruger ca. 70 % af tiden på praktik. Det betyder, at du i størstedelen af tiden i praksis bruger testeren. Vores kurser er delt op efter brand af tester, da det kræver tid at lære fejlfinding og udmåling i dybden.

BESKO Akademi har ikke kun kurser i testere
Hos BESKO Akademi favner vores viden i teknisk support bredt, og derfor afholder vores teknikere, ud over kurser i testere, også kurser i bl.a. aircondition og AdBlue. Når vores teknikere underviser, er der lagt vægt på praktiske øvelser, som du kan bruge på værkstedet, når du kommer hjem.

Derudover tilbyder vi også kurser i samarbejde med vores leverandører. Her får du et indgående kendskab til deres produkter og programmer.
Tager du på et kursus hos os med fokus på læssebagsmæk fra Bär Cargolift eller Dhollandia, så lærer du både om fejlfinding og reparationer.

Tryk og se vores kurser.
Her bliver vores kurser løbende opdateret, så hold øje med siden.