Hvorfor vælge Pro-Line fra LIQUI MOLY?

Du har sikkert set LIQUI MOLY i motorsport, håndbold og skiløb m.v. – men kender du deres produkter og serien Pro-Line?

LIQUI MOLY har over 60 års erfaring med udvikling af deres produkter, der bliver solgt i over 150 lande. De er kendt for høj kvalitet indenfor additiver og bilpleje – også til den tunge sektor.

Kender du Pro-Line?
Pro-Line er en serie af produkter, der er specielt egnet til værksteder. Det er en serie af 7 produkter, der ikke er til at undvære, når du først har prøvet dem.

”Vores Pro-Line serie er nemme at bruge, og de har en høj dækkeevne pga. det nye sprøjtehoved. Pro-Line har et smart 2-vejs sprøjtehoved, der gør at man kan ramme præcist. Det gør også, at man undgår så meget spild. Dåsen er også designet, så det er muligt at spraye med hovedet nedad,” fortæller Klaus Damsgaard, Account Manager hos LIQUI MOLY.

”Pro-Line er vores værksteds linje, som i starten var additiver i større dåser og med stærkere formler. Derfor er PRO-LINE kun til de professionelle værksteder, hvor det er uddannede mekanikere, der benytter produkterne. Den nye serie serviceprodukter er også blevet en del af Pro-Line serien. Så nu er der både additiver og service produkter i Pro-Line serien,” afslutter Klaus.

Fordele ved Pro-Line:

  • En lille sprøjterør for præcis spray
  • En integreret dyse til omfattende anvendelse
  • En spray over hovedet
  • Muligt at spray med hovedet nedad

Gør arbejdet lettere
Nogle af Pro-Line produkterne er multifunktionelle sprays, der kan erstatte andre spray og pastaer. Det betyder, at du ikke behøver så stort et udvalg længere. Det er med til at gøre arbejdet lettere og det er også mere økonomisk, da du ikke behøver investere i flere spray.

Prøv f.eks. Pro-Line rustløsner. Her får du en rustløsner, der er oliebaseret. Den løsner rust og snavs samtidig med, at den fortrænger fugt.
Her får du høj kvalitet til prisen.

Pro-Line fra LIQUI MOLY