Hvorfor benytte autoshampoo med voks?

Det kan godt være svært at vælge, om man skal bruge autoshampoo med eller uden voks. Du vil gerne have din bil står superskarpt og derfor vil du selvfølgelig også gerne vælge den helt rigtig auto- eller bilshampoo.

Du kan finde mange forskellige autoshampoo. Ønsker du meget skum i spanden? Skal det være med eller uden voks? Bruger du vandslangen eller en højtryksrenser? Anvender du skumlanse eller vaskehandske? Der er mange spørgsmål du kan overveje i forbindelse med dit valg af shampoo til bilen.

En autoshampoo med voks, giver et ekstra lag beskyttelse og forbedrer glansen på lakker, så den ikke bliver mat. Derfor kan det være en fordel at vælge en autoshampoo med voks, når bilen eller lastbilen skal vaskes. Voksen sørger for at bilen forbliver perlende i længere tid. Dette sker ved at voksen lægger sig i et lag på lakken, og sørger for den skyr vand og snavs længere tid. En autoshampoo med voks er derfor et godt valg når du skal vedligeholde din bil eller lastbil.

Hvis du ikke har en lakbeskyttelse eller hvis du allerede har en voksbeskyttelse, er det en god idé at benytte autoshampoo med voks. Her giver autoshampoo med voks en let lakbeskyttelse mellem de enkelte vask, og lidt ekstra glans.

Autoshampoo med voks rengør og plejer lak, gummi- og plastdele og efterlader en plejende og vandafvisende film. Den virker både som shampoo og voks og har en rustbeskyttende effekt, samtidig med at den er let biologisk nedbrydeligt.

 

Fordele ved autoshampoo med voks

Med en autoshampoo med voks får du flere fordele:

  • Vedligeholder og plejer glansen på lakken, så den ikke bliver mat.
  • Giver en god skummængde.
  • Velegnet til brug med skumlanse.
  • Nedsætter overfladespænding, så børsen glider let over lakken og dermed minimerer belastning på skulder- og albueled.

Hvordan bruges produktet

  • Autoshampooen blandes med koldt eller varmt vand
  • Manuel vask med børste eller svamp.
  • Efterskylles med vand.
  • Vask altid vådt i vådt for at undgå sæbeskjolder på lakken.

 

Autoshampoo fra Besma

Vi forhandler auto- eller bilshampoo fra Besma, så du er garanteret et skinnende rent resultat hver gang. Autoshampoo var Fesma er perfekt til manuel vaskning af din bil eller lastbil og du kan let afvaske snavs, støv, olie og meget mere. De forskellige produkter rengør og plejer alt fra lak og gummidele til plastdele. Autoshampoo fra Besma efterlader en plejende og vandafvisende effekt på din bil eller lastbil.

Lige meget om du ønsker autoshampoo med eller uden voks, så kan du købe det hos os.
Vi har autoshampoo med og uden voks fra Besma.
Tryk her og se udvalget.

Besma autoshampoo med voks