Hurtig og stabil overlæsning til landbruget

Når du står i supermarkedet eller hos den lokale købmand og køber majs eller kartofler, tænker du sikkert sjældent på, hvordan de kommer fra markerne og ud i butikkerne. Men for ACJ Maskiner er udviklingen af maskinel til landbruget en vigtig del af deres hverdag.

I landbruget bruges der maskiner til bl.a. overlæsning af afgrøder i lastbiler i 4,5 meters højde, og det er vigtigt, at de maskiner, der benyttes, er stabile og kan klare den høje vægt. Derfor har de hos ACJ Maskiner i Løgumkloster brugt BPW aksler siden 2012 i opbygningen af overlæssevogne.

”Vi har arbejdet med aksler fra BPW siden 2012, og det fungerer virkelig godt på vores overlæssevogne,” fortæller Jesper Westergaard Lange fra ACJ Maskiner og fortsætter: ”Når vi opbygger vores ACJ GREEN LOADER er det vigtigt, at der er en god vægtfordeling og stabilitet.
BPW-aksler er stærkt opbygget og tåler store belastninger med vægt højt oppe. Vores GREEN LOADER har sporvidde på 3 meter og hjul på 210 cm i diameter der gør den nem at trække i de bløde sæsoner, som vi kommer ind i nu.”

Stigende efterspørgsel på GREEN LOADER
Hos ACJ Maskiner har de fokus på deres kunders behov, og de ved, hvor vigtigt det er, at deres overlæssevogne er stabile.
”Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores overlæssevogne GREENLOADER, i takt med at lastbiler bliver indsat til transport af forskellige afgrøder til landbrug og biogas sektoren. Derfor er det også vigtigt for os, at vi har nogle stabile leverandører af dele til opbygning – og det har vi hos BESKO og deres levering af BPW aksler,” fortæller Jesper.

Det skal være nemt
ACJ Maskiner får i dag både BPW aksler, ERMAX lygter, bremsedele m.m. fra én leverandør, nemlig BESKO.
”Det er nemt, når man kan bestille det hele ét sted, og her har vi fået et godt samarbejde med BESKO, der er en del af BPW Gruppen. De har en viden omkring opbygning, og er gode til at komme med løsninger, når vi har opgaver inde,” fortæller Jesper.

Der er ingen tvivl om, at ACJ Maskiner er glade for samarbejdet med BESKO, men det går også den anden vej. ”Vi er glade for, at ACJ Maskiner har valgt os som partner i forbindelse med deres maskiner. Det er også spændende at se, hvordan nye produkter kan bruges i deres program,” siger Ulrik Møller, salgschef hos BESKO, og smiler.

ACJ Maskiner tilbyder 3 modeller af GREEN LOADER 22, 27 og 33 m3 i størrelse. Du kan se en video og læse mere om GREENLOADER vognen her: https://acj-maskiner.dk/produkter/acj-green-loader
Hos BESKO tilbyder vi både Teknisk Support, hvor du får adgang til vores dygtige medarbejdere, der kan hjælpe dig i en travl hverdag, samt adgang til alle vores produkter indenfor opbyg. Du får en partner, hvor alt kan samles ét sted.