Hos BESKO ser vi frem til Transport 2021

2020 og starten af 2021 har været præget af Corona, og det har været en del af vores hverdag, som vi sent vil glemme. Heldigvis lysner det, og vi er på vej tilbage til det, vi kender. Det gælder også det at gå på messe, hvor det er muligt at møde kunder og samarbejdspartnere i uformelle omgivelser.

”Transportmessen er det sted, hvor branchen mødes, og vi glæder os til at møde både kunder og samarbejdspartnere igen. Det er den summen, der er i gangene, når snakken går, og det at du kan få en snak uden at blive afbrudt af telefoner eller opgaver, der gør en messe til noget specielt,” fortæller Kim Jepsen, Direktør hos BESKO.

Transport 2021 byder på flere nyheder

På Transport 2021 bliver flere nyheder lanceret, og det gælder også for BESKO.
Her kan du se vores nye webshop, der gør det nemmere for dig at finde de produkter, som du skal bruge.
”Vores nye webshop har en nem søgefunktion, og du kan søge på bl.a. stel-og akselnummer. Samtidig er den nem at finde rundt i, og på forsiden er der links til vores nyheder, Teknisk support og hvad du ellers lige har brug for,” fortæller Julia Aakjær, Marketingchef hos BESKO og fortsætter; ”Vi ville gerne gøre det nemmere for vores kunder at finde de produkter, de har brug for. Derfor har vi lagt vægt på brugervenlighed i webshoppen. Flere af vores kunder har allerede fået lov til at teste shoppen, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger på den”.

Nyheder fra BESKO og BPW
Samtidig har BESKO, som en del af BPW-gruppen, produkter med fra BPW og ERMAX. Her vil du blive mødt af flere nyheder fra BPW som iGurt og upBox.
iGurt er et smart og intelligent system, der overvåger lasten under hele køreturen, når du fragter gods. Det er et system, der viser spænding under stramning, så det er nemmere at fastgøre surringsbåndene korrekt. Systemet sender en advarselsmeddelelse til chaufførens mobil, hvis en af stropperne løsnes. På den måde mindskes risikoen for skader.

”Tænk hvis du ikke skulle forlade matriklen, når du skulle hente de mest brugte reservedele på dit værksted? Hvis du undgik ventetid, og bare kunne hente det i en box. Det kan vores kunder med en upBox!”, fortæller Ulrik Gejl Møller, Salgschef hos BESKO.

BPW upBox er et lager ved dit værksted, der giver dig adgang til varer 24 timer i døgnet.
” Du kan få en upBOX direkte i dine eksisterende lokaler eller i en 40 fods container udenfor. På den måde skal du ikke undvære pladsen på værkstedet. Du sammensætter dit sortiment sammen med en af vores konsulenter. Her kigger vi på, hvilke dele der ofte bliver benyttet, så de kommer i din upBox – på den måde sparer du tid i forbindelse med reparationer, da du ikke skal vente på levering af varen”, slutter Ulrik.

upBox, iGurt og den nye webshop, er blot nogle af de nyheder som BESKO har med på Transport 2021.

Vi glæder os til, at vise dig flere af vores nyheder på vores stand i HAL L: L9176.