Har du dieselpest?

Der kan udvikles dieselpest i tankanlægget på dit køretøj. Dieselpest er bakterier, alger og svamp, og de har gode levebetingelser i tanken.

I dag bruger man mere og mere biodiesel, og det kan give udfordringer for de tankanlæg hvor det opbevares. Biodiesel indeholder f.eks. raps, og jo længere tid det er i tanken, jo flere bakterier kan der udvikles.
Dieselpest kommer, når der er kondens i tankanlægget, og det giver gode vækstbetingelser for dieselpest. Har dit køretøj dieselpest, så risikerer du at det tilstopper filtre og dyser.

Du kan forebygge dieselpest

Du skal holde tankanlægget rent, for at forebygge dieselpest, og det kan du bl.a. gøre med additiver.
Additiver hjælper med at rense, pleje og smøre brændstofsystemet, og optimerer motorydelsen.

Men ud over at det forebygger dieselpest, så reducerer det også mængden af skadelige udslip fra udstødningen.

Med Anti Bakterie Diesel additiv kan du rense brændstofsystemet og smøre indsprøjtningsdyserne. Det giver en blødere motorgang og optimerer motorydelsen. Samtidig beskytter Anti Bakterie Diesel additiv mod korrosion.

Du kan også bruge et Super Diesel Additiv, der løsner og fjerner aflejringer fra dyserne. Det reducerer dieselbanken og optimerer motorydelsen. Bruger du det regelmæssigt, kan det også være brændstofsbesparende. Super Diesel Additiv fås også som koncentrat.

Du skal være opmærksom på, at det ved slemme tilfælde af dieselpest kan være nødvendigt at adskille systemet.

Du får flere fordele med additiver

– Optimeret motorydelse
– Reducerer mængden af skadelige udslip fra udstødningen
– Bedre forbrænding
– Lavere brændstofforbrug

Efterspørger dine kunder additiver?

Additiver kan give både dig og dine kunder fordele. Når du tilbyder additiver til dine kunder, giver du dem et redskab til en bedre køreoplevelse. Additiver giver nemlig DINE kunder flere fordele i hverdagen. Additiver er med til at optimere motorydelsen under kørsel, det giver en bedre forbrænding og reducerer mængden af skadelige udslip fra udstødningen.

På den måde skaber du værdi for dine kunder. Det er en service, der kan være med til at forebygge motorproblemer og på den måde forebygge problemer med køretøjet.

Ved brug af additiver kan du tilbyde dine kunder en forebyggende service, der er med til at nedbringe forurening samtidig med at motoren lever længere.

Dine fordele som værksted

Som værksted har du mulighed for at tilbyde additiver i forbindelse med de almindelige servicetjek. Det tager dig få minutter at bruge, men det er en serviceydelse, som du kan fakturere.

Samtidig har du mulighed for mersalg ved at sælge additiver til kunden efterfølgende, som de selv kan benytte.

Men det giver dig ikke kun indtjening, det giver også glade kunder.

Hos BESKO samarbejder vi med LIQUI MOLY, der har over 60 års erfaring med udvikling af deres produkter. LIQUI MOLY sælges i over 150 lande, og de er kendt for sin høje kvalitet indenfor additiver – også til den tunge sektor.

TRYK her og se vores additiver fra LIQUI MOLY

Har du dieselpest?

Liqui Moly additiv