Bliv elev hos BESKO

Hos BESKO ønsker vi, at uddanne og udvikle dygtige elever indenfor tungvognsbranchen for at sikre en fortsat tilgang af medarbejdere til vores branche.

Med en stadig stigende efterspørgsel efter kompetent arbejdskraft inden for intern salg og service, ønsker vi at være med til at forme fremtidens specialister og eksperter. Gennem vores elevprogram tilbyder vi dig, at træde ind i en spændende branche og skabe merværdi for vores kunder og virksomhed.

Lad os sammen sætte kursen mod en fremtid fyldt med vækst og udvikling.

Vi tilbyder et unikt program, der giver dig mere end et almindeligt elevforløb, med mulighed for at sammensætte forskellige tilbud, der passer til dine interesser og behov.

Når du starter som elev hos BESKO, bliver du budt velkommen i den afdeling, du skal være i. Du gennemgår et introduktionsforløb, hvor du får indsigt i de forskellige afdelingers opgaver. Du får en introduktion til de forskellige arbejdsgange, og vil også komme rundt i andre afdelinger i landet. Her kan du opleve forskellen mellem at arbejde i en mindre afdeling med fem ansatte og en større afdeling med over ti medarbejdere.

Virksomhedspraktik
For at give dig en bredere forståelse af branchen og de produkter, som vi arbejder med, vil du komme i virksomhedspraktik hos en af vores mange kunder i 2-4 uger. Formålet med praktikopholdet er at give dig kendskab til, hvor på køretøjerne forskellige reservedele sidder. Typisk vil praktikopholdet ligge efter 3-6 måneder som elev, så du allerede har opnået kendskab til forskellige fagtermer.

Et hav af muligheder
Vi tilbyder individuelle muligheder til dig som elev. Vi har en pallette af tilbud, som du kan vælge ud fra alt efter hvad du ønsker i din karriere.

Gennem vores program sikrer vi, at du som elev hos BESKO får en alsidig og dybdegående uddannelse, der forbereder dig på en fremtid i tungvognssektoren.

Vil du vide mere om vores elevprogram?
Kontakt marketing@besko.dk

Vi ser frem til at byde dig velkommen og støtte dig i din udvikling.

Selv som elev hos BESKO har man også en stemme. Nytænkning og ideer er velset, og man både bliver hørt og spurgt.

Una, handelselev hos BESKO

At være elev hos BESKO er en super lærerig oplevelse. Her får man mange muligheder for at lære om alt fra reservedele til lastbiler til at komme ud på værksteder, for at få mere erfaring i en spændende branche. Og udover det, får man som elev hos BESKO en unik mulighed for at arbejde med erfarne fagfolk, der deler deres viden og erfaring, og man bliver en vigtig del af et team i BESKO.

Lucas, handelselev hos BESKO

Hos BESKO har vi frihed under ansvar – også selvom vi er elever. Man udvikler sig meget personligt, da 2 dage ikke er ens og alle kunder er forskellige. Som handelselev har du bred mulighed indenfor Besko, og kan selv være med til at skabe din fremtid.

Jens, handelselev hos BESKO

Hvis du ønsker en god arbejdsplads, med godt fællesskab og gode muligheder i fremtiden, så er BESKO stedet for dig. Her får vi en bred viden inden for branchen, og en daglig kommunikation med kunder. Man bliver del af et godt team, som hellere end gerne vil hjælpe til i hverdagen.

Jeppe, handelselev hos BESKO