Dhollandia kursus i lift/læssebagsmæk

Det regnede stadig udenfor, da kursisterne mødte ind til morgenmad og varm kaffe på BESKO AKADEMI – spændte på, hvad dagen ville bringe. Efter en kort introduktion til dagen, var de efterfølgende klar til lidt teori og en masse praktiske øvelser. Erling underviste ud fra en standard Dhollandia lift med praktisk fremføring af liften og dens funktioner samt forevisning af fejlfinding og vedligehold. Efter dagens undervisning har kursisterne fået en masse nødvendig viden, og mulighed for i fremtiden at kontakte Erling, hvis de mangler hjælp.

Hos BESKO AKADEMI sørger vi for at skabe trygge rammer og et lærerigt miljø. Vi er der også for vores undervisere, og gør hvad vi kan for at hjælpe.

”Jeg kan godt lide at undervise hos BESKO AKADEMI. Det er et sted, hvor der er åbent, og alt er ligetil. Man kan hurtig få hjælp, hvis man mangler det. Efter et par kurser så kører det på skinner, når man som underviser har fået det hele ind på rutinen” siger Erling Jensen fra Dhollandia.

Hos BESKO AKADEMI lægger vi stor vægt på praktik i undervisningen, hvor den praktiske del fylder mere end den teoretiske. På kurset Dhollandia lift/læssebagsmæk vægtes praktikken også en hel del. Ifølge Erling er det vigtigt, der er praktik med ind over undervisningen, så det ikke kun er teori.

”Jeg er selv udlært håndværker. Jeg ved af erfaring, at hvis man sidder på sin bagdel i for mange timer, så falder ens opmærksomhed, og man får derfor mindre ud af kurset. Derfor vægter jeg praktikken højt, når jeg underviser. Jeg har erfaret, det fungerer rigtig godt, når jeg forklarer og beskriver noget ved tavlen, for derefter at gå ud og demonstrere det på en lift” siger Erling Jensen.

Hos BESKO AKADEMI passer vi på hinanden i disse tider, og derfor har vi skruet lidt ned for deltagerantallet på vores kurser, hvor vi nu kører med mindre hold.

”Jeg synes det er rart og mere personligt, når man kører med små hold. Som underviser kan man gå mere i dybden med den individuelle kursist. Her spørger jeg også ind til personlige oplevelser med liften, hvor jeg hjælper med at forklare, hvordan jeg ville have håndteret situationen eller problemet med liften” siger Erling.

Vi afholder kurser i hele efteråret og vinteren hos BESKO AKADEMI

Transportbranchen er i rivende udvikling og i voldsom teknologisk forandring. De hastige teknologiske fremskridt er dem, er får størst indflydelse på din virksomhed i fremtiden.

Har du brug for et kompetenceløft og blive klædt på til fremtiden? Så kan du stadig nå at komme med på vores kurser i år.