Den perfekte fedtpresser til alle opgaver

En fedtpistol, eller en fedtpresser, er et praktisk værktøj, som alle bør have ved hånden. Fedtpresseren bruges til at presse fedt ind i kugleled, styretøj og andre bevægelige dele på både lastvogn, maskiner samt trailere. Dette er med til at forhindre for hurtig slitage samt nedbrud på vognparken.

 

Smør maskineriet med en fedtpresser

Fedtpistoler findes både for skellige modeller og det er vigtigt at du vælger en model der passer til dine behov. En fedtpresser kan udstyres med forskellige redskaber til at nå ind i trange rum, så du har mulighed for at smøre alle de ønskede komponenter. Når du vælger en fedtpresser, er det vigtigt at vælge den rigtige type dyse til den pågældende opgave. Nogle dyser er f.eks. beregnet til højtryksanvendelser, mens andre er bedre egnet til lavtrykssituationer. Med det store udvalg af dyser til smørepistoler er det let at finde det perfekte match til enhver smøreopgave.

Med den rette pleje kan en fedtpresser være et uvurderligt redskab til at holde maskinerne i god drift og sørger for at de ikke lider unødigt slitage.

Her er et par tips til, hvordan du holder din fedtpistol i topform:

 • Opbevar fedtpistolen et tørt sted.
 • Fedtet har godt af at blive opbevaret ved stuetemperatur.
 • Hold dysen ren og fri for snavs.
 • Tør fedtpistolens yderside af efter hver brug.
 • Inspicer slangen regelmæssigt for revner eller lækager.

Ved at følge disse enkle tips kan du sikre, at din fedtpistol er klar til at klare enhver smøreopgave.

 

Fedtpresser fra Milwaukee

Fedtpresseren fra MILWUAKEE er en af de mest populære modeller på markedet. Milwaukee-fedtpresseren er kendt for sin kvalitetskonstruktion og holdbarhed og er et godt valg for alle, der leder efter en pålidelig og god fedtpresser. MILWUAKEE-fedtpistolen kan klare enhver smøreopgave. Med denne fedtpresser har du mulighed for at justere antal tryk, så du derved bruger den korrekte mængde af fedt.

For at finde den perfekte dyse til enhver smøreopgave skal du blot matche trykbehovet for din applikation med kapaciteten af de forskellige typer af dyser.

Fedtpresseren fra MILWUAKEE er designet til at håndtere fedt, der er ofte meget tykt og som kun må benyttes på dele af motoren, der kan håndtere det tunge smøremiddel. Ved at benytte en fedtpresser kan du sikre dig at det kun er dele der kræver smørelse, som bliver berørt. Det betyder altså, at andre dele i maskinen ikke kommer i kontakt med fedtet og du undgår derved unødigt spild og eventuelt at beskadige andre dele.

Korrekt drift af en fedtpresser kræver at du altid sikre dig at mundstykket er rent og maskinen er korrekt fyldt med fedt. Brugeren af fedtpresseren skal selv have styr på at det er den korrekte type fedt som sidder i presseren og hvilken type opgave det skal bruges til.

Fedtpresseren fra Milwaukee kommer med mange egenskaber:

 • Kraftfuld 18 V motor der leverer et maks. arbejdstryk over 690 bar
 • REDLINK™ elektronisk overbelastningsbeskyttelse i både batteri og værktøj for bedste holdbarhed i sin klasse
 • Ekstremt lang driftstid – tømmer op til 7 fedtpatroner pr. opladning
 • Suveræn balance og ergonomi – kun 355 mm lang og 3,9 kg
 • Udluftningsventil – primer mekanisme for hurtig transport af fedtet
 • Integreret slangeopbevaring, bærerem og LED strømindikator for maksimal brugerkomfort og mindre spildtid
 • Kan fyldes på 3 måder – bulk, patron eller via sugefunktion
 • Kan anvendes med 400 ml fedtpatron eller bulk fedt op til 473 ml
 • Individuel celleovervågning der optimerer værktøjets driftstid og sikrer lang batterilevetid
 • REDLITHIUM™ batteriet er ekstremt solidt konstrueret, med elektronik uden hukommelseseffekt og længere driftstid over batteriets levetid
 • Fleksibelt batterisystem: Passer med alle MILWAUKEE® M18™ batterier
 • Leveres med 1219 mm højtryksslange med fjeder

Så du er garanteret en fedtpresser der er klar til de fleste smøreopgaver.

Med M18 GG passer batteriet sammen med en række andre forskellige maskiner. På den måde kan du let og hurtigt skifte mellem forskellige typer af opgaver, uanset hvilken MILWUAKEE maskine du skal bruge.

Fedtpresser fra MILWUAKEE

Få styr på alle typer smøreopgaver med en fedtpresser fra MILWUAKEE. Du kan forhindre for hurtig slitage og nedbrud på vognparken ved korrekt smøring af de forskellige komponenter på din lastvogn, trailer eller maskine.