Refabrikation af bremsekalibre
til anhængere

BPW lancerer Reman Line – bremsekalibre med høj kvalitet og sikkerhed

Her får du et økonomisk alternativ til ældre køretøjer i ægte BPW-kvalitet uden at der er gået på kompromis med sikkerhedsrelevante komponenter.

Økonomisk pres i transportbranchen betyder, at operatører af ældre trailere i stigende grad benytter sig af billigere, renoverede komponenter. Men deres oprindelse og pålidelighed er ofte uklar. Med den nye Reman serie tilbyder BPW nu for første gang renoverede ECO Disc TSB-bremsekalibre af højeste kvalitet og med en omfattende garanti.

Sikkerhed og kvalitet er varemærker for BPW-gruppen – og det gælder også for reservedele. Nu har BPW omdefineret genfremstillingen af bremsekalibre til den første ECO Disc TSB-trailerskivebremseserie med den samme forpligtelse til kvalitet som findes i deres originale dele. På den måde giver BPW, især operatører af ældre trailere, mulighed for at udføre særligt omkostningseffektive, sikre og bæredygtige reparationer på det velkendte kvalitets- og sikkerhedsniveau.

Refabrikationen finder sted i BPW Brake Competence Centre ikke langt fra virksomhedens hovedkvarter, hvor de originale dele også ruller af produktionslinjen. Centrale produktionstrin – herunder montering og 100 % end-of-line test – foregår med de samme maskiner og testsystemer.

BPW bruger kun nogle af hovedkomponenterne til Reman bl.a. huset. BPW udskifter mange sikkerhedsrelevante interne komponenter i det forseglede bremsekaliberhus med nye dele: Det sikrer sikkerhedsrelevante funktioner som kraftoverførsel, justering i tilfælde af øget slid på bremsebelægningen og nulstilling af skivebremsen efter aktivering af bremserne. ECO Skivebremsekalibre fra Reman består af ca. 80 % nye dele. Det gør det muligt for BPW at give et unikt løfte: Ud over en 12-måneders garanti gælder den velkendte 5-årige ECO Plus-garanti fortsat ved brug af Reman-bremsekalibre.

BPW markerer Reman-bremsekalibrene med et grønt typeskilt for at undgå forveksling. Samtidig angiver farvekoden den økologiske balance ved renovering, som bruger betydeligt mindre energi end fremstilling af nye serviceprodukter. For eksempel udledes der op til 376 tons mindre CO2 ved renovering af 10.000 BPW-bremsekalibre end ved produktion af nye BPW OES-bremsekalibre.

Du finder selvfølgelig BPW Reman på BESKOOnline.dk

BPW Reman Bremsekaliber