Bliv klar til våde regnvejrsdage

Februar måned 2020 satte rekord som den vådeste februar nogensinde i Danmark med nedbør på over 109,5 mm. Det er tydeligt, at vejret har ændret sig en del over årene. Der kommer mere regn og vejret er blevet mere ekstremt. Derfor er det vigtigt at have udstyret i orden, når man kører på vejene, så man kan se ud ad ruden under de hårde skybrud. SWF viskerblade sikrer frit udsyn i alt slags vejr.

Hvorfor er det vigtigt med kvalitets viskerblade?

Viskerblade er et sikkerhedselement til køretøjet, da de sikrer, at du kan se ud ad ruden i dårligt vejr. Viskerblade fjerner både vand, skidt og snavs fra forruden. Derfor er vinduesviskerne kritiske for at holde udsynet frit, og hjælper dig til en bedre kørersikkerhed.

Eftersom viskerblade er et sikkerhedselement, er det vigtigt at gå efter viskerblade med høj kvalitet, holdbarhed og evnen til at viske i frostvejr. Specielt her i Norden er det en god idé at investere i viskerblade med god kvalitet, da det kræver ordentlige viskerblade at viske i frostgrader. Du undgår også at den laver for mange striber på ruden. Det er med til at gøre SWF viskerblade vedligeholdelsesfrie.

SWF viskerblade 132.700 som passer til Scania Series, og 132.706 som passer til Mercedes-Benz Actros giver dig en optimal, effektiv og holdbar ydeevne til en god pris. De er udviklet til tunge køretøjer, og sikrer dig frit udsyn i alt slags vejr – også ved skybrud.

Bliv klædt på til vinterens regnskyl

  • OEM kvalitet
  • Sikrer godt udsyn i alt slags vejr
  • Nem montering
  • Vedligeholdelsesfri
  • Holdbar og effektiv ydeevne

Få de rigtige viskerblade til dine lastbiler

Med gode og holdbare viskerblade behøver du ikke, at skifte dine viskerblade ofte, da de har en længere levetid. I længden sparer du penge, da holdbarheden er i top. SWF viskerblade er udviklet til at sikre dig et godt udsyn på våde regnvejrsdage.

Du kan købe SWF viskerblade hos BESKO. Vi lagerfører stort set alt inden for reservedele og tilbehør til tunge køretøjer til fornuftige priser. Med vores mange års erfaring og stort branchekendskab, står vi klar til at hjælpe og vejlede dig.

Gå til beskoonline.dk