Arbejd sikkert og mere produktivt i et klart lys

Med de nye ERMAX arbejdslygter LED 12/24V får du en lygte med den nyeste LED-teknologi. Lygten har et kompakt design, og kan anvendes overalt. Her får du også arbejdslygter i OEM-kvalitet.

En type lygte som både kan bruges til arbejds-og baklygte

ERMAX arbejdslygter er slagfast og godkendt til baklygte, derudover er de også ADR godkendte. Fordelen ved det er, at du behøver derfor kun en type lygte, da du ikke skal tænke på, om den skal bruges til arbejds- eller baklygte. Der er ikke andre, som har denne type lygte (098174270) med godkendelsen R23.

BESKO, der er eksperter indenfor tunge køretøjer, udvider deres sortiment med nye ERMAX arbejdslygter LED 12/24V (098174270) og (098174260).

Hos BESKO lagerfører vi stort set alt inden for reservedele og tilbehør til tunge køretøjer. Med de nye arbejdslygter fra ERMAX tilbyder vi vores kunder en arbejdslygte, der både har en fantastisk kvalitet og funktionalitet og samtidig til en god pris.

Hvorfor skal du vælge ERMAX arbejdslygter?

Kvaliteten på lygterne er høj, fordi materialet er lavet til at håndtere krævende opgaver såsom stød, vibrationer, snavs og fugt. Lygterne kan bruges til alt, hvor du har brug for effektivt lys af høj kvalitet både dag og nat.

ERMAX arbejdslygter er lavet på materiale, som kan klare et krævende arbejdsmiljø, og skiftende klimatiske betingelser. Du kan derfor stole på en god belysning med ERMAX arbejdslygter.

Derfor skal du vælge ERMAX arbejdslygter:

  • Uovertruffen – slagfast lygteglas af polycarbonat
  • 3 varianter med 3 forskellige lysudbytte/lumen
  • Kompakt design – kan anvendes overalt
  • Markedets kraftigste baklygte – 270-serien
  • Rustfri monteringsbeslag (AISI 304)
  • Første klasses OEM kvalitet
  • Godkendt som baklygte ved angiven hældningsvinkel (ECE-R23)
  • Høj kvalitet til en god pris

ERMAX lygter er testet til et krævende arbejdsmiljø

Når ERMAX arbejdslygter fremstilles, er det en vigtig proces, at de bliver testet. På den måde garanteres en høje produktkvalitet. Der er forskellige testprocedurer, som bliver udført for at teste kvaliteten på ERMAX arbejdslygter.

Arbejdslygterne går igennem en række test som sikrer at kvaliteten lever op til de høje standarder til produktet. Lygterne bliver bl.a. testet om de kan modstå høje og lave temperaturer, vibrationer og vandtryk. Det bliver også testet om de kan holde til støv, salt, snavs og stød. Arbejdslygterne bliver testet for alt det, som de skal kunne holde til i et krævende arbejdsmiljø, hvor det kræver uovertruffen holdbarhed.

Hos BESKO er vi stolte af at have ERMAX arbejdslygter i vores sortiment.

ERMAX arbejdslygter passer til enhver situation

ERMAX arbejdslygter passer både til kommercielle køretøjer, land- og skovbrug og køretøjer som kører i hårdt terræn. De passer til enhver situation, hvor der er brug for effektivt lys, som kan lyse i mange timer.

Så nemt er det at montere arbejdslygterne

ERMAX arbejdslygter har et kompakt design, hvilket betyder de kan monteres på bl.a. smalle steder. Det kompakte design og den symmetriske lysfordeling giver en stor fleksibilitet ved montering. Arbejdslygterne kan være stående, hængende, bag- eller sidemonteret.

Få fat i dine nye arbejdslygter

Du kan købe de nye ERMAX arbejdslygter LED 12/24V med varenumrene 098174270 og 098174260 på Beskoonline, som hjælper dig med at arbejde sikkert og effektivt i mørket.