Døjer du med dieselpest og tilstoppede filtre?

Dieselbakterier dannes gerne der, hvor dieselbrændstof opbevares i tanken i længere tid. Det gælder båder for tunge køretøjer, landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner og meget andet.
Dieselbrandstof er en blanding af forskellige brændbare, flydende stoffer og brændstoffet indeholder også biodiesel. Bioindholdet gør, at der opstår bakterier i brandstoffet.

Du kan benytte et anti-bakterie-dieseladditiver, der hjælper med at forebygge vækst af bakterier i brændstofsystemer.

3 fordele ved at benytte Anti-Bakterie-dieseladditiv

Forebyggelse af bakterievækst
Brændstoftanke kan være udsat for vækst af mikroorganismer som bakterier, svampe og alger. Dette kan ske på grund af tilstedeværelsen af vand i brændstoftanken, der opstår gennem kondens, fugtighed eller forureninger.

Undgå tilstopning
Bakterier kan formere sig i vandet, der samler sig i bunden af brændstoftanken. Det kan føre til aflejringer, der kan tilstoppe brændstoffilteret, brændstofledninger eller dyser. Det kan reducere effektiviteten af brændstofsystemet og forårsage motorfejl.

Beskyttelse mod korrosion
Bakterier kan producere syrer, der kan forårsage korrosion i brændstofsystemet, hvilket kan medføre lækager, rustdannelse og andre former for skader på brændstofsystemets komponenter.

Anti-bakterie-dieseladditiver indeholder normalt kemikalier, der dræber eller hæmmer væksten af bakterier, svampe og alger i brændstoffet.

Forebyggelse er godt for dit køretøj

Ved at benytte f.eks. Anti-Bakterie- dieseladditiv fra Liqui Moly kan du forebygge dieselpest. Anti-Bakterie- dieseladditiv forebygger dannelsen af svampe og bakterier, så du undgår dieselpest.

PRO-LINE ANTI BAKTERIE DIESEL
LIQUI MOLY

Til tankanlæg, dieselmotorer med længere stilstandsperioder.
Forebygger bakteriedannelse / dieselpest.
Renser brændstofsystemet og smører indsprøjtningsdyser. Reducerer dieselbanken, sørger for blødere motorgang, optimerer motorydelsen. Indeholder cetan forøger som forbedrer koldstart.
Beskytter med korrosion.
Anvendelse: Tilsættes direkte i tanken. Kan anvendes både forbyggende og som problemløser. velegnet til tank, anlæg og alle typer dieselmotorer.

KØB NU