3 tips til når du skal vælge ny afbalanceringsmaskine

Hvis du vælger den afbalanceringsmaskine, som passer til dine behov, kan du øge din indtjening på værkstedet. Det gør du ved bl.a. at kigge på 3 ting.

Er afbalanceringsmaskinen nem at bruge?

En afbalanceringsmaskine skal være brugervenlig og nem at betjene. Hvis den er for indviklet, kan du hurtig bruge en masse til på én enkelt afbalancering. Det er dårlig forretning for dig, da du får mindre tid til andre opgaver.

Er afbalanceringsmaskinen god til opgaverne?

Der er ikke så stor forskel på, hvor hurtig en afbalanceringsmaskine arbejder. Men der kan være stor forskel på kvaliteten. I forbindelse med afbalancering, er det vigtigt med præcision, samtidig med at der er forskel på, hvor mange forskellige hjultyper de kan tage.

Er afbalanceringsmaskinen god for dine medarbejdere?

Ergonomi er vigtig. Især når vi snakker om gentagende tunge løft. Du kan tage hensyn til dine medarbejderes ergonomi, ved at vælge en afbalanceringsmaskine med integreret hjulløfter. Her løfter maskinen selv de tunge hjul op til akslen, så dine medarbejdere ikke skal stå og kæmpe med det.

Flere maskiner alt efter dit behov

Hos BESKO har vi flere forskellige afbalanceringsmaskiner fra STENHØJ, så vi kan finde noget til dit behov.

Vores DUNLOP DWB953CV er en stærk trefaset maskine, der kan afbalancere hjul op til 150 kg. Og 24”. Den har indbygget hjulløfter, som er godt for både dig og dine medarbejdere, så du undgår skader.

Her får du en god maskine med 11 programmer til lastvogn og personbiler.

Du kan også vælge vores CORGI PROLINE 150, der er en enkel og brugervenlig afbalanceringsmaskine med digitalt display. Den kan bruges til både lastvogn, bus- og varebilshjul.

Her får du en maskine med indbygget hjulløfter, der kan klare op til 200 kg. Og dæk op til 28”.
Maskinen bremser automatisk de steder, hvor vægtene skal placeres, og har et program for skjulte vægte.

Du kan selvfølgelig også gå all-in, og investere i CORGI ET88. Her får du en lastvogns-afbalanceringsmaskine med 19” monitor, og en intuitiv brugerflade, der hjælper dig med indstilling af balancen.

Her er der indbygget hjulløfter med 200 kg. Kapacitet, og maskinen kan håndtere dæk i størrelsen 10 – 30”.
Maskinen har også automatisk input af diameter og indpresning.

Se yderligere på BeskoOnline eller kontakt din lokale sælger.

Stenhøj afbalanceringsmaskiner