BESKO Akademi klæder dig på til at klare
hverdagens tekniske udfordringer.

Ved at deltage i vores kurser får du den nyeste viden og kompetence indenfor produkter og værktøj, som du bruger i dit arbejde. Vores mål er at gøre dig endnu bedre til det, du er bedst til.

På kurser hos BESKO Akademi bruger vi produkter og leverandører, som du allerede kender fra BESKOs sortiment. Den kompetence, som du får styrket og udviklet på vores kurser, kan du derfor tage direkte med hjem på værkstedet og omsætte i praksis. Så når du er tilbage i hverdagen igen – så er din (lærings)partner kun et klik væk.

Måske Danmarks bedste kurser for lastvognsmekanikere?

Hos BESKO Akademi vil vi gerne give lastvognsmekanikerne de bedste værktøjer til deres værktøjskasse.

Derfor arbejder vi hele tiden med vores kurser, og har fokus på praktik – ikke kun teori. Vi vil gerne give dig og dine medarbejdere den bedst mulige oplevelse, og give jer redskaber, som I kan bruge i hverdagen.
Så måske kan vi give dig de bedste kurser? Det lader vi op til dig at bedømme.

Kursusdeltagerne vil arbejde ved køretøjer i den topmoderne undervisningshal – her skal der løses praktiske opgaver ved køretøjer og med testudstyr. Blandingen mellem teori og praktik i undervisningen giver kursusdeltageren et større udbytte af kurset.

De fleste kurser på BESKO Akademi er 1-dagskurser. Det har den fordel, at det ikke er nødvendigt at undvære en mekaniker på værkstedet i længere tid. Der er også mulighed for at indgå i et længerevarende uddannelsesforløb, tilpasset kursusdeltagerens behov.

Hos BESKO Akademi bruges teknikerne fra BESKO Teknisk Support som undervisere på kurserne. De har høj teknisk kompetence samt indgående kendskab til alle typer tekniske spørgsmål. Derudover har de direkte daglig kunde-kontakt og kender derfor til de tekniske problematikker, som en kursusdeltager kan møde i sin dagligdag.
BESKO Akademi udbyder også kurser i samarbejde med leverandører. De har indgående kendskab til egne produkter og programmer, hvilket sikrer et højt fagligt udbytte på kurset.
Uanset hvem underviseren er, er kursusdeltager sikret højt fagligt niveau og undervisningsmaterialet er up-to-date med systemleverandørernes nyeste produkter.

Kontakt kursus koordinator Lone Morell, lmo@besko.dk og hør mere om mulighederne.

Hvorfor tage på efteruddannelse?

Transportbranchen er i rivende udvikling og i voldsom teknologisk forandring. Det går stærkt, og vi vil vove den påstand, at de hastige teknologiske fremskridt er den trend, der får størst indflydelse på din virksomhed i fremtiden.

Afstandsradarer og telematik er her allerede implementeret i køretøjerne og intelligent kørsel er en realitet.
Derfor er regelmæssig service og justering af udstyret i stigende grad nødvendigt, hvis køretøjerne skal fungere optimalt. Dette er både gældende for at holde brændstoføkonomien i bund, samt at kunne transporter diverse varer mest optimalt.

Så en af de allervigtigste opgaver, nu og i fremtiden, bliver at tilegne sig ny viden. Det kræver derfor veluddannede mekanikere, som kender den nyeste teknologi, til at få verdens varer transporteret fra A til B.

Flere brancheorganisationer yder tilskud til eller tilbyder fuld finansiering af kursus- og uddannelsesforløb.
Er din virksomhed medlem af en brancheorganisation, så forhør dig nærmere hos dem om mulighederne for dette.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til et kursus eller kursustilmelding, er du velkommen til at kontakte os på tlf 76348280 eller på e-mail: akademi@besko.dk.

Søg om tilskud

Ønsker du at søge om tilskud til et kursus, kan du se dine muligheder ved at trykke på linket nedenfor.

Tilskudsmuligheder