Flådestyring til lastbiler

I BESKO kender vi lastbilbranchen ud og ind, og vi ved, hvilke udfordringer du har, når du skal disponere over en flåde med flere vogne. Derfor ved vi også, hvor vigtig god flådestyring af lastbiler er – og den kan vi hjælpe dig godt på vej med. Flådestyring til lastbil er en kompleks størrelse, og der er mange faktorer, du bør indtænke, inden du investerer.

Der er nemlig stor forskel på udvalg og udbydere, som jo alle har forskellige fordele og ulemper. Det vigtigste, når du vælger truck-flådestyring er, at du vælger et system, der er tilpasset dine behov. Du kan nemlig nemt risikere at have købt for billigt – eller omvendt at skyde gråspurve med kanoner.

Vi hjælper dig gerne loyalt i retning af et nyt flådestyringssystem – men kun hvis vores løsninger giver mening i forhold til dine behov.

Idem Telematic

Fordelene i flådestyring er mange

God flådestyring giver først og fremmest overblik – og dét giver værdi. Dels kan et godt flådestyringssystem give et konkret realtidsoverblik over, hvor de forskellige lastbiler er, og dermed har du god mulighed for at disponere og dirigere i forhold til dagens opgaver. Det er dog muligheden for at høste data og indsigter, som gør flådestyring endnu mere attraktivt i disse år.

Dataoverblik kan give store besparelser i tid, penge og brændstof – med dertilhørende C02-udledninger. Du kan nemlig få et hav af løsninger, der kan holde øje med alt fra kørselsmønstre og tomgangstider til lastbil og trailers tilstand. Førstnævnte giver mulighed for store brændstofbesparelser, mens sidstnævnte giver enestående mulighed for planlægning i forhold til service og vedligehold.

Flådestyring giver også mulighed for at levere en bedre service over for dine kunder. Du kan nemmere give et præcist leveringstidspunkt, ligesom du kan tilbyde track & trace-service i realtid, og du kan digitalt verificere kølekæders og forseglingers integritet.

Fordelene ved flådestyring er mange, og ofte er tilbagebetalingstiden faktisk overraskende kort. Vi hjælper dig gerne med at udregne business casen.

Dette bør du overveje, inden du investerer i flådestyring til lastbiler

Du bør som det første være helt skarp i dine behov – eller som minimum have gjort dig nogle overvejelser – inden du går i markedet efter flådestyringssoftware og -hardware. Det er nemlig dine krav til brugen, som bør være altafgørende.

  • Har du eksempelvis brug for en intelligent løsning med GPS-sporing i realtid, eller kan du leve med en simpel én, hvor der måske endda er forsinkelse på placeringen?
  • Har du behov for en kørekortscanner, og er det vigtigt at have opkoblet tachografen også?
  • Er der en køletrailer, du har brug for at holde styr på, og ønsker du at holde øje med antallet af døråbninger?

Svarene på denne type spørgsmål er selvfølgelig individuelle og afhænger af din branche og dine ambitioner. Til gengæld er der nogle features og faktorer, vi anbefaler til alle, som skal investere i ny flådestyring.

Over 30 års erfaring

1. Tænk på sikkerheden

For det første anbefaler vi altid, at du vælger en løsning, som fokuserer på sikkerhed. Det kunne eksempelvis være i forhold til dæktryksovervågning eller kørehviletider.

2. Få mest mulig data

Vi anbefaler også, at du vælger et system, der giver dig mest mulig data at analysere på. Brugervenlighed og specielt overskuelighed for chaufføren bør også være et krav, ligesom vi altid anbefaler et system, som er fleksibelt og skalérbart, så du har mulighed for justeringer henad vejen.

Ansættelse-hos-Besko

Brug BESKO, når du vælger flådestyring

BESKO er en del af BPW Gruppen, og det samme er Idem Telematics, som er europæisk markedsleder inden for trailer-telematik. Tyske Idem Telematics leverer løsninger med solid og brugervenlig software og ikke mindst sikre og slidstærke komponenter til lastbilerne, og i rigtig mange tilfælde vil vores anbefalinger lyde på deres løsninger. Bedre bliver flådestyring til lastbiler nemlig nærmest ikke.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente team, hvis du vil høre mere om flådestyringssystemer. Giv os et kald, eller send os en mail, så skal vi nok få dig godt videre.