BESKO: Et lastbil-kursus som ingen andre

Lastbilbranchen er i konstant bevægelse – i både bogstavelig og overført betydning. Ny lovgivning, nye opfindelser og smartere måder at gøre tingene på ændrer hele tiden livet på landevejene. Det ændrer også tilværelsen på værkstederne, og ligger din læretid år tilbage, kan der være løbet meget viden under broen siden.

Derfor har vi skabt BESKO Akademi – stedet, hvor dine kompetencer får vokseværk. Her kan du få dine evner ajourført og komme i dybden med de produkter, instrumenter og værktøjer, som fylder i arbejdsdagen. Vi har skabt et sted, som forener praktisk læring med teori – og altid med vægt på det praktiske. Vi er jo håndværkere, og nogle ting kommer bare bedst ind via hænderne.

Et lastbil-kursus for dig, der vil mere med din faglighed

Som mekaniker slutter din lastbil-uddannelse aldrig helt, for der kommer hele tiden ny teknologi, som skal oversættes til nye måder at gøre tingene på i værkstedet..

Kurserne på BESKO Akademi kommer vidt omkring, og som regel tager de afsæt i et område eller et konkret produkt, så du får en masse viden med dig, som kan bruges i hverdagen.

Kurset er som nævnt altid bygget op om en praktisk tilgang, og det betyder, at du både skal have arbejdstøj og sikkerhedssko med, når du skal tilegne dig ny viden hos os. Der er også rig mulighed for at møde ligesindede fra hele landet, og der plejer at være en rigtig rar stemning på vores kursusdage.

Ønsker du at dygtiggøre dig, eller har du udset dig et kursus, håber vi at se dig på Akademiet i Kolding. Vi har dygtige og dedikerede undervisere tilknyttet, og de ved i dén grad alle, hvad de taler om. Vi ved også fra vores tidligere kursister, at undervisningen gør dagligdagen lettere. Vi ses på BESKO Akademi.

Over 30 års erfaring