Kurser: Bliv klogere på Knorr-Bremse

Lastvognsbranchen eller tungvognsektorenstår alt andet end stille, og der kommer hele tiden ny teknologi og nye udviklinger,
som gør livet på landevejen sikrere, mere rentabelt og mindre slidsomt. Derfor har vi oprettet vores BESKO Akademi.
Det er stedet, hvor dine kompetencer får vokseværk.

Her tilbyder vi nemlig efteruddannelse og kurser – typisk med afsæt i specifikke produkter og teknologier.
Et af de områder, hvor vi især oplever behov for at opdatere mekanikernes viden, er inden for bremser.
Man kan dårligt sige lastbilbremser uden at sige Knorr-Bremse, og vi afholder da også flere forskellige kurser i de tyske kvalitetsbremser.

 

Pinkoder og programmering

Knorr-Bremse opererer med pinkoder til den enkelte mekaniker, som kræver et kursus i lige netop den bremseteknologi.
Eksempelvis TEBS G2-pinkoden, som skal fornys hvert tredje år i forbindelse med genopfriskningskursus.
Hver anden gang kan det klares online, og hver anden gang kræver det et fysisk fremmøde.

Knorr-Bremse TEBS PIN-kursus

Vores Knorr-Bremse TEBS PIN-kursus er et kursus, som netop giver adgang til pinkoden. Her gennemgår vi opbygning og funktioner i TEBS G2-serien, ligesom vi ser på diagnose og fejlsøgning. Dagen byder på både teoretisk og praktisk undervisning – med vægt på den praktiske del, og efter kurset har du mulighed for at tilkøbe pinkoden hos Knorr-Bremse.

Du skal have en grundlæggende viden om bremsesystemer i påhængskøretøjer for at kunne deltage.

Læs mere her

Knorr TEBS & G2.X. Programmering og genopfriskning med Knorr-Bremse OE-testudstyr

Vi tilbyder også vores kursus, Knorr TEBS & G2.X. Programmering og genopfriskning med Knorr-Bremse OE-testudstyr, der, som navnet antyder, er noget mere teknisk. Her går vi mere i dybden, og du lærer at programmere basisfunktioner, at udlæse fejltilstande og opsætte optimeringer. Du får kendskab til diagnoseprogrammer og andet software. Også dette kursus er en blanding af praktik og teori.

Det er et krav, at du tidligere har deltaget i et pinkodegivende kursus for at være med her.

Læs mere her

Knorr-Bremse har sænket farten
i branchen i mere end 100 år

Siden 1905, hvor Georg Knorr etablerede Knorr-Bremse i Berlin, har virksomheden været på forkant med udviklingen. I starten var det jernbanerne, som havde Knorrs fokus, og hans trykluftbremser gjorde ham til den største fabrikant af tog-bremser i Europa.

Da trykluftbremsen så dagens lys i 1869, revolutionerede den sikkerheden på jernbanerne. 50 år senere fandtes teknologien stadig kun i togene – indtil Georg Knorr patenterede en trykluftbremse til lastbiler. Den blev en lige så stor revolution på vejene, som den i sin tid gjorde på skinnerne.

Siden levede Knorr-Bremse en omtumlet tilværelse i årtier – takket være verdenshistorien og masse opkøb og fusioner. Hele tiden dog med et fokus på at udvikle og producere bremseteknologi fra den allerøverste hylde.

Derfor er virksomheden i dag blandt verdens absolut førende i sit felt – og derfor underviser vi i dag i Knorr-Bremse i Danmark.