Nu kan du få renoverede dele fra Rema Germany hos BESKO

Hos Rema Germany har de en vision:
“Vi har sat os det primære mål stødt at øge vores bidrag til bæredygtig bevarelse af verdens ressourcer, vinde over andre markedsaktører og dermed blive synonym med den cirkulære økonomi på det relevante marked i Europa.”
Heinz Hölker, Administrerende direktør hos Rema Germany

Spar på CO2-udledningen – brug renoverede dele

Cirkulær økonomi og renovering, hvad er det egentlig?
I vores dagligdag støder vi oftere og oftere på begreber som cirkulær økonomi, bæredygtighed, reparation, renovering osv.

Hvad betyder disse begreber egentlig, og hvorfor er det også interessant for din virksomhed?

Siden 2015 er den cirkulære økonomi blevet taget alvorligt og støttet og fremmet af regeringer og internationale komitéer. EU’s klimabeskyttelsesprogrammer og “Leaders Conference” inkluderer genfremstilling som en af fire vigtige byggesten i “4R-kampagnen”: Reduce, Reuse, Reman, Recycle. Det betyder, at renovering kan findes i alle vigtige internationale dokumenter og programmer. Det betyder også, at der kan spares op til 90 % materiale, 80 %  energi og dermed betydelige mængder CO2-udledning!

I princippet er renovering meget enkelt

En defekt del adskilles fuldstændigt, undersøges og gøres derefter funktionsdygtig igen ved hjælp af den nyeste teknologi og de nyeste komponenter. Det resulterer normalt i en bedre del end den originale. Den er i hvert fald mere moderne.

Rema Germany’s sortiment af renoverede dele spænder over styre- og bremsesystemer, trykluftsystemer, transmissionsteknologi, akseldrev, brændstof- og udstødningsteknologi samt reservedele til køretøjselektronik og hydraulik.

Det, der adskiller Rema Germany’s renoveringsproces, er, at den går ud over blot at udføre en simpel reparation. Det er en teknisk avanceret proces, der sikrer, at de renoverede dele opnår samme kvalitet, eller højere, og levetid som en helt ny original del. Dette betyder, at du kan drage fordel af høj kvalitet og pålidelighed til en god pris, samtidig med at både du og Rema Germany reducerer deres miljømæssige fodaftryk ved at genbruge materialer. Med Rema Germany får du ikke kun økonomiske fordele, men også et bidrag til en mere bæredygtig fremtid.

Renovering- det er IKKE bare en reparation!

Sammenfattende er definitionen af genfremstilling udviklet af globale sammenslutninger og virksomheder som følger:
“En refabrikeret del opfylder en funktion, som er mindst lige så god som den originale del. Den gendannes fra en eksisterende del (CORE) ved hjælp af standardiserede industrielle processer i overensstemmelse med specifikke tekniske specifikationer. En refabrikeret del har samme garanti som en ny del, og den identificerer tydeligt delen som en refabrikeret del og angiver refabrikanten.”

Renovering findes inden for alle områder af livet. Og flere og flere produkter får et nyt og bedre liv. Alt dette fører til en forlængelse af produkternes levetid og dermed et betydeligt bidrag til miljøbeskyttelse.

TRYK her og se produkter fra Rema Germany i på BESKOOnline.dk