Bliv en del af et godt team, der leverer høj kvalitet til den tunge transportsektor


Brænder du for at skabe vækst, og ønsker du at have ansvaret for udviklingen af kategoristrategien samt bidrage til den strategiske prissætning i en markedsledende virksomhed inden for den tunge transportsektor?

Som Category & Pricing Manager hos BESKO bliver du del af en agil virksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling. Du vil blive involveret i beslutningsprocessen vedr. kategoristrategien samt prissætningen, og på sigt kan du få det overordnede ansvar for Category Management og Pricing. Stillingen er nyoprettet, og dit daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med Product Management og disponering/indkøb på 4 personer.

Dit fokusområde bliver at sikre, at BESKO står som markedets stærkeste udbyder af et bredt sortiment, som rummer dybden i forhold til sortimentssammensætning og forskellige niveauer på varer (Premium og value for money). Det er afgørende, at du understøtter salgsorganisationen i at realisere det forventede salg og indtjeningen. Derved bliver du i rollen et vigtigt kommercielt bindeled mellem pris, indkøb, produkt, marketing og salg.

Du vil referere til Head of Business Development, Kasper Aalund Sørensen.

Af arbejdsområder kan nævnes:

Category Management:

 • Sikre sortiments-, produkt- og kategoriudvikling på reservedele
 • Identifikation af varer som skal lagerføres
 • Udvikle langsigtet kategoristrategi
 • Identificere tendenser i markedet, samt produkter som mangler i sortimentet
 • Løbende leverandørscreeninger, eksisterende og nye
 • Input og initiativ til webshop, kataloger, flyers, m.m.
 • Medvirke til vedligeholdelse af stamdata på varer

Pricing:

 • Key user på implementering af nyt pricing tool
 • Medansvarlig for prissætning
 • Udvikle og vedligeholde prismodeller og prisstrategier
 • Konkurrentanalyser og prisrapportering
 • Proaktivt analysere muligheder for øget fortjeneste gennem en samlet prisstrategi

Du har min. 3 års erfaring fra en lignende strategisk stilling, hvor der er opbygget erfaring med at udvikle sortiment og varekategorier, herunder at vedligeholde prisstrategier samt strukturer og processer omkring prissætning.

Hertil har du erfaring fra en branche med mange varenumre og flere artede produktkategorier. Gerne erfaring fra en retail, handels- eller grossist virksomhed. Du besidder desuden solide analytiske kompetencer og har en god forståelse for ”product lifecycle management” og en god
kommerciel forståelse.

Derudover har du praktisk erfaring fra en lignende rolle, gerne suppleret med en kommerciel eller finansiel uddannelse. Det er afgørende, at du kan sikre en metodisk og struktureret tilgang til komplekse problemstillinger.

Som person er du struktureret, har et godt overblik samt en kunde- og forbrugerorienteret tilgang til ansvarsområdet. Derudover har du en proaktiv tilgang og trives i et miljø med mange stakeholders.

Det er vigtigt, at du er selvstændig, en igangsætter, udviser stort drive, er logisk og kritisk tænkende, løsningsorienteret og har stærke analytiske evner. Du skal med din kommercielle tilgang være i stand til at involvere øvrige afdelinger for at sikre arbejdet med varer, fokuserede tiltag og kampagner.

BESKO tilbyder rig mulighed for både personlig og faglig udvikling i jobbet. Du bliver del af en organisation i vækst, som har fokus på at optimere processer og arbejdsgange.

Rejsedage: Få rejsedage i forbindelse med leverandørbesøg, messer m.m., hvilket kan være nationalt og internationalt (efter behov).

Arbejdssted: 8220 Brabrand

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Konsulent, Camilla Bek Hansen på M: +45 31 66 23 32 eller E-mail: cbh@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Hos BESKO er fleksibilitet og kundetilpassede løsninger nogle af de nøgleord, der danner grundlaget for at kunne tilbyde kunderne de mest optimale løsninger. BESKOs medarbejderteam har over 35 års erfaring og et stort branchekendskab til de særlige forhold, der gælder inden for den tunge transportsektor.

BESKO blev grundlagt i 1987 og har i dag ca. 90 medarbejdere i Danmark. BESKO er ejet af BPW Bergische Achsen Wiehl Kommanditgesellschaft, som er Europas førende producent af aksler til påhængskøretøjer og beskæftiger ca. 7.000 medarbejdere globalt. BPW er en virksomhed, der er kendetegnet ved høj kvalitet og innovation.