Køretøjskomponenter og udstyr til trailere

BESKO tilbyder som en del af BPW Gruppen innovative løsninger med en bred produktpalette, der spænder over alt lige fra aksler til affjedringssystemer, bremseteknologi , låsesystemer, opbygningsteknik, belysningssystemer og kunststofteknologi til brugervenlig telematik til tunge køretøjer.

Jo mere omfattende produktporteføljen, desto mere alsidig er anvendelsesmulighederne. Den bedste økonomi opnås, når køretøjskonceptets forløb af traileren sker i tæt samarbejde med os som leverandør.

Du får:

  • Individuel rådgivning, når køretøjet designes
  • Driftssikre produkter med lang levetid og minimum af driftsomkostninger
  • Udstyr og komponenter af høj kvalitet – fra enkeltkomponenter til perfekt afstemte systemer
  • Skræddersyede logistikløsninger som understøtter dine fremstillingsprocesser
  • Brugervenlige og komplette telematikløsninger til tunge køretøjer

Besøg vores webshop

Lastvognstrailer

Vi har opbygningsdele til alle former for trailere - presenningstrailer, fast opbygninger og box-trailere.

Til chassis'et tilbyder vi også de gængse opbygningskomponenter og dele. Programmet omfatter underkøringsværn og -kofangere, støtteben, skærme, stænklapper, værktøjskasser, stiger, brandslukningsudstyr m.m.

Derudover forhandler vi også anerkendte mærker inden for drejekranse, trækstænger, støtteben, traverser samt forskellige former for underkøringsværn.

Besøg vores webshop
Lastvognstrailer
Personvognstrailer

Personvognstrailer

Opbygningskomponenter og alt i tilhør, udstyr og sliddele til trailere og andre personvognsanhængere

Hos BESKO har vi stor erfaring og ekspertise inden for tilbehør, udstyr og sliddele til personvognsanhængere, f.eks. fritids- og erhvervs-trailere, auto- og maskintransportere, bådtrailere, hestetrailere, campingvogne m.m.

En stor del af dette produktsortiment bliver markedsført under vores eget, registrerede varemærke Forzaline®

Vi fører et bredt sortiment af kvalitetsprodukter, dels fra nogle af Europa's førende producenter og dels fra Forzalines egen produktion. Ved hele tiden at udvikle og tilpasse vores produktsortiment efter markedets behov, vil Forzaline altid være en seriøs samhandelspartner.

Vi har et stærkt OEM program inden for belysning, ramper, presenninger og tilbehør. Dette er produkter som indgår i vores standardprogram, hvor der selvfølgelig stadigvæk også er mulighed for individuelt tilpassede løsninger efter dit behov.

Besøg vores webshop