Intern sælger Off-Highway – reservedele til landbrugs- og entreprenørmateriel

Rollen som intern sælger Off-Highway hos BESKO er en nyoprettet stilling, hvor du bliver omdrejningspunktet for en nyoprettet ekspertgruppe i internt salg, som vil have Off-Highway som hovedfokus. Internt salg ivaretages i den eksisterende forretning af et et salgsteam på ca. 30 kolleger, som er fordelt på de forskellige lokationer i Danmark.

I stillingen som Intern Sælger Off-Highway vil du være involveret i at udvikle og udvide salget til Off-Highway segmentet. Dette indebærer, at du sammen med eksternt salg og product management/indkøb medvirker til at identificere relevante kunder, produkter og leverandører, samt til at etablere det rette prisniveau.

Du vil referere til direktør Kim B. Jepsen.

I stillingen som Intern Sælger Off-Highway løser eller medvirker du til løsning af følgende opgaver:

  • Afdækning af kunderne i markedet
  • Sikring af det rette prisniveau på udvalgte produkter
  • Identifikation af potentielle varer til Off-Highway segmentet
  • Telefonisk servicering af kunder vedr. produktporteføljen til hovedsageligt Off-Highway segmentet
  • Skabelse, udvikling og vedligeholdelse af nuværende og fremtidige kunderelationer
  • Support til eksterne sælgere og andre afdelinger

Du har min. 3 års erfaring med reservedele til Off-Highway segmentet fra en lignende stilling. Herunder erfaring med kundesegmentet, produktforståelse samt prisniveau på Off-Highway sortimentet. Hertil har du erfaring fra en branche med mange varenumre og flere produktkategorier. Gerne erfaring fra en grossist virksomhed, der opererer indenfor Off-Highway reservedelsmarkedet.

Du har praktisk erfaring fra en lignende rolle. Uddannelsesbaggrunden er ikke afgørende, da den praktiske erfaring vægter højere. Det er dog afgørende, at du har en metodisk og struktureret tilgang til komplekse problemstilinger. 

Som person er du struktureret, har et godt overblik samt en kunde- og forbrugerorienteret tilgang til ansvarsområdet. Derudover har du en proaktiv tilgang og trives i et miljø med mange stakeholders. Det er vigtigt, at du er selvstændig, en igangsætter, udviser stort drive, er logisk og kritisk tænkende, løsningsorienteret og har gode analytiske evner. 

BESKO tilbyder mulighed for både personlig og faglig udvikling i jobbet. For den rette kandidat kan der på sigt være mulighed for at supportere rollen med et eksternt sælgeransvar. Herudover er BESKO lydhør over for nye ideer og potentielle strategiske tiltag, hvorfor du i rollen vil opleve en høj grad af medbestemmelse. 

Rejsedage: Få rejsedage, evt. kundebesøg efter behov.

Arbejdssted: En af BESKOs lokationer i Jylland.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Konsulent, Camilla Bek Hansen på M: +45 31 66 23 32 eller E-mail: cbh@uhc.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.